Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как Асен Василев се самоопроверга

Младен Шишков

Или как Асен Василев се самоопроверга!

Наистина управляващите все повече губят почва под краката си. Все по-трудно се справят с манипулациите и лъжите, с които се опитват да ни оклеветят. Защо? Защото вече забравят кого, къде и как са лъгали. На алангро.

Поредна футболна драма се заформи и с докладите на АДФИ за АМ Хемус. Оставям настрана, различните констатации в доклада и резюмето към него. В резюмето пише, че не са открити нарушения, а в доклада пише, че са открити такива. Оставям на страна хронологичните разминавания. Оставям на страна и фактът, че уж и двете са констатации на АДФИ, но единият документ се намира на страницата на АДФИ, а другият на страницата на Министерството на финансите. Впрочем, този който казва, че няма нарушения е с по-късна дата. Да се знае.

Но най-важното в случая е самоопровержениято. Асен и Киро за пореден път се удавиха в собствените си лъжи. Защо? Защото повече от година слушаме за превишени цени с 30, 40, 50 и отгоре проценти. Какво обаче пише във епичното им опровержение. Пише, че според някакви експерти, които впрочем не са се подписали под доклада, сумата от 1,3 милиарда е завишена с 18 милиона. Това наистина на пръв прочит звучи – УАУ – ето ги кюлчетата, ето ги чекмеджетата, ето ги чувалите /да припомня, че само чувалите бяха пълни с 60 млн, според Рашков!/.

На както колегите енергетици вчера направиха алгебрична сметка от елементарната математика и за пореден път доказаха, че Киро и Лена лъжат най-безпардонно, аз също ще си позволя да реша една елементарна задача.

Задачата е следната:

18 000 000 / 1 350 000 000 = 0.013333

Това скъпи приятели е числото на завишението. На прост език казано 1,3%. С което великите почтени борци срещу антикорупцията се самозаклаха.

Няма 30, няма 40, няма 50, че и отгоре процента. „Грехът“ на ГЕРБ и Борисов е вместен в драматичните 1,3%! Дори не говорим, че те са в рамките на статистическата грешка. Дори не говорим, че тези анализни цени, са изцяло в рамките на флуктоациите на пазара. Защото фиксирани цени на строителните дейности няма! Няма как и да има в условията на пазарна икономика. Има приблизителни пазарни цени. В този ред на мисли, тази констатация е не просто несериозна, но дори е смешна. Разликите в рамките на 3-4-5% в отделните цени са напълно допустими, за различните фирми. Няма да обяснявам защо. А ние сме много под тези норми. В пазарната икономика, винаги може да се каже, че една оферта е с 1.3% завишена или занижена спрямо друга. Особено, когато няма фиксирана база за сравнение, каквато в случая няма.

Тук можем единствено да кажем – Асене благодарим, че доказахте че всичко с Хемус е наред! С това малко над процент завишение, което сте изсмукали от пръстите си, показахте на целия български народ, че ГЕРБ работи по правилата. Дори и ние не бихме могли да го направим по-добре!

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!