Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Световен шампион изригна: Адвокатът на Георги Семерджиев е близък до Иван Гешев!

Адвокатът на двойния убиец Георги Семерджиев – Мирослав Христов, съвсем неслучайно е близък до главния прокурор и защитник на хунтата Иван Гешев, научи ексклузивно Narod.bg.

5-кратният световен шампион по бойно самбо Марко Косев е бил измамен от адвоката на изрода Георги Семерджиев

Новината дойде от пост на легендарния петкратен световен шампион по бойно самбо Марко Косев.

Narod.bg пръв разкри, че наркодилърът, който премаза две момичета на бул. „Черни връх” в София на 5 юли вечерта, е под чадъра на Гешев. Сега се оказа, че татуираният изрод си е наел адвокат от обкръжението на главния прокурор.

Ето какво написа преди минути спортистът, публикуваме едно към едно:

Адвокат Мирослав Христов е измамник и лъжец. Излъгал мен и една дузина хора. По негови думи има близки взаимоотношения с главният прокурор Иван Гешев.

Тази плява защитава и въпросния Семерджиев. Още ли си задавате въпросите защо това, защо онова…. Всичко е един голям цирк . Но нека не забравяме, че и Видов ден ще дойде”, завършва поста си шампионът.

Марко Косев е легендарен спортист, макар и само на 35. Носител е на световна титла по бойно самбо в категория до 57 кг общо 5 пъти – през 2009 в Гърция, 2010 в Узбекистан, 2011 в Литва, през 2013 в Русия и през 2015 в Мароко. С петата си титла надминава по успехи легендата в този спорт – феноменалния руснак Фьодор Емелианенко, който има общо 4 титли.

След като печели петата си титла обявява, че има намерение да създаде собствен клуб по бойни спортове.

Наркодилърът от години беснеел под закрилата на прокуратурата на Иван Гешев

По-рано днес стана ясно, че наркодилърът Георги Семерджиев е решил да се прави на луд в съда.

„Аз не знам защо съм тук. Бях отвлечен и сигурно са ми взели личната карта”, заяви пред магистратите татуираният убиец, обвиняемем за тежката катастрофа с две жертви.

„Всичко ми е легално, имам си бизнес и не виждам причина да съм тук. Просто бях отвлечен. Откраднаха ми и колите. Това е истината. Проверете и ще видите. Подал съм сигнал в ГДБОП и в Четвърто Районно”, продължи с дивотиите Семерджиев. „Шофьорската ми книжка е швейцарска и истинска, но не помня кога ме отвлякоха”, заяви той.

Освен без книжка, оказа се, че Семерджиев е и без лична карта. По делото за самоличността на обвиняемия е приложена справка от БДС.

От прокуратурата по-рано съобщиха, че му е повдигнато ново обвинение.

„Той е привлечен за ПТП, което представлява особено тежък случай – настъпила е смъртта на 2 млади жени и са извършени множество нарушения на Закона за движение по пътищата, за това престъпление се предвижда лишаване от свобода от 5 до 20 години.

Второто престъпление е употреба на моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества – в кръвта на Семерджиев са установени амфетамин и метамфетамин при предишен случай на 10 юни“, заяви на брифинг Христо Кръстев, заместник на Софийската градска прокуратура.

По думите му, това престъпление предвижда лишаване от свобода от 1 до 3 години.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Източник/ци: Само в Narod.bg! Световен шампион изригна: Адвокатът на Георги Семерджиев е близък до Иван Гешев! - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!