Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕК опроверга Асен Василев за парите на руското посолство

Европейската комисия не разрешава дерогации, а това се прави от националните компетентни органи. Това заявиха за БНР от институцията в отговор на запитването дали в Комисията има искане за дерогация за превод към руското посолство у нас, който, според твърденията на министъра на финансите в оставка Асен Василев, попада директно под санкциите срещу Русия.

Министър Василев каза по-рано, че руското посолство е поискало дерогация за него и тя в момента се консултира с Еврокомисията.

Оттам твърдят, че преводът на стойност 890 000 долара е за заплати.

От Комисията поясняват, че са в контакт с всички страни членки във връзка с прилагането на санкциите, но не ги обсъждат подробно.

"Има превод към руското посолство, който попада директно под санкциите на Европейската комисия. Руското посолство е поискало дерогация, тоест, България да отмени санкциите за този превод, а дерогацията в момента се консултира с ЕК", заяви финансовият министър в оставка два дни по-рано.

Но когато получим от ЕК становище дали е добре да се отменят санкциите и да се даде дерогация, съответно ще предприемем мерките. Но няма запорирани сметки, няма нищо, което да е направено изрично от българската държава. Това е автоматично действие по силата на санкциите, които са наложени от ЕК", каза още Асен Василев. 

Източник: dnes.dir.bg

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Източник/ци: ЕК опроверга Асен Василев за парите на руското посолство | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!