Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Край с Бойко Рашков! Убиецът Семерджиев и наглата Симона му разказаха играта, а той мълчи

Кариерата на Бойко Рашков в държавните структури вече е под въпрос!

Бойко Рашков се изложи тотално след бруталните две убийства на млади момичета в София преди два дни. Вътрешният министър се отдалечава все повече от този пост заради изрода Георги Семерджиев, който помете двете девойки на бул. „Черни връх“.

Все повече хора искат оставката на Рашков, тъй като неговото поведение след това зверство е скандално. Той не се изказа нито веднъж твърде остро срещу убиеца, но по-страшното е, че не задържа Симона Радева – полицайката, помогнала на Семерджиев да се укрие.

Симона е била в колата с него по време на убийствата. Тя работи в МВР, но това не й пречи да позволи да гаджето си да шофира под въздействието на наркотици. Освен това, когато се случват убийствата, вместо да се обади на колегите си, тя помага на убиеца.

rashkov-seme_600x390

Бойко Рашков е разпънал чадър над Георги Семерджиев

Вече два дни Бойко Рашков не я е привикал на разпит, нито я е задържал, макар тя също да е нарушила закона. Радева е излязла в болничен след случилото се, спи си у дома и дори коментира във Фейсбук, че съвестта й била чиста.

Срамът за Рашков е пълен. Той по никакъв начин не наказва тази персона. Дори сякаш се опитва да й помогне да се измъкне чиста от всичко това.

МВР обаче няма как да се измъкне чисто. Стана ясно, че полицаи са помогнали на Семерджиев да се прибере у дома незабелязано. Донесли са му стълба, с която се е качил през балкона.

Всичко това уличава полицията в съучастие на изрода Георги Семерджиев, но Бойко Рашков мълчи. Всеки нормален МВР шеф би си подал оставката незабавно или поне би се опитал да накаже всички полицаи, замесени в случая. Рашков обаче не огласява дори имената на ченгетата, помогнали на убиеца.

Вече е ясно защо Бойко Рашков е толкова харесван от Кирил Петков. Двамата са си лика-прилика. Не поемат отговорност за нищо, а на приказки са най-големите.

Ако следващият пост на Рашков е шеф на комисията за борба с корупцията, ще бъде върхът на наглостта. Надали народът ще го позволи.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Край с Бойко Рашков! Убиецът Семерджиев и наглата Симона му разказаха играта, а той мълчи

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!