Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин оставил посолството в България, защото Радев го уверил, че с Кирил Петков е свършено!

Владимир Путин е сигурен, че до месеци в България вече няма да се осъществява такава антируска политика!

Дипломацията с България

Владимир Путин няма да затвори посолството на Русия в България, въпреки обидните действия на Кирил Петков. Причината е, че руският президент е получил уверение, че това управление на България е към своя край и съвсем скоро ще бъде сменено с друго.

Путин не споменава кой го е уверил, но всички погледи са вперени в Румен Радев. Няма друг човек с власт, който да може да раздава такива категорични оценки и да прави анализи като свършен факт. Счита се, че именно президентът се е обадил на Путин, за да го увери, че Кирил Петков повече няма да управлява и затова не си струва да се влошават българо-руските отношения.

Румен Радев с разговор с Владимир Путин

Ген. Радев обаче направил всичко това скришом, за да не ядоса западните ни партньори. По този начин той продължава да седи на два стола. От месеци обвиняват държавния глава, че се опитва да се хареса на всички, вместо да е изцяло отдаден на ЕС и НАТО.

Радев дори си позволил да изкаже надежда, че Путин ще върне газовите доставки в България. Той го уверил, че антируско управление като това на ПП повече няма да се върне.

Засега президентът на Русия няма да скъсва дипломацията с България и ще изчака да види в идните месеци поведението на българския политически елит.

Путин по принцип е благосклонно настроен към България, защото има теории, според които той има български корени. Лидерът на Русия е запознат с това. Преди няколко века българско момче емигрирало в Русия и създало потомство там, се твърди от някои историци.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Източник/ци: Путин оставил посолството в България, защото Радев го уверил, че с Кирил Петков е свършено!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!