Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ива Митева: Знам какви пари са предлагани на отцепилите се депутати! Даниел Лорер: Не купуваме депутати, НС не е магазин

Аз самата съм свидетел как в моя кабинет народен представител от отцепилите се е заявявал колко струва. И на това са били свидетели колеги от самата група". Това каза в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS Ива Митева от ИТН от кулоарите в парламента. "Така че да спрат да  говорят небивалици срещу нас, защото ние може да излезем с конкретни факти”, допълни депутатът.

По думите ѝ продължават обажданията на представители от управляващата коалиция в оставка към техни депутати. "През почивните дни усилено са им позвънявали за различни срещи по различни теми", посочи тя и допълни: „Грозно е, непочтено е, както е непочтено и поведението на тези, които се отцепиха от нас, защото това са хора, които нищо лошо не са видели, включително от лидера на тази партия”.

Митева изрази и изумление от това, че днес не е гласувано предложението на ИТН, свързано със Закона за личната помощ и личните асистенти. „То е изключително важно за хората, засяга около 4 хиляди лица. Става дума за неголяма сума –  около 35 милиона - и сме изумени от това, че хора, които застават зад силна социална политика, гласуваха против това наше предложение".

Даниел Лорер: Не купуваме депутати, НС не е магазин

Още 6 гласа са ни необходими за ново правителство, каза министърът на иновациите

„Продължаваме промяната“ не купуваме депутати. Народното събрание не е магазин“, каза министърът на иновациите и растежа в оставка Даниел Лорер в „Тази сутрин“.

„Няма промяна в официалното положение. Онези депутати от ИТН, които се заявиха, това е официалната подкрепа. Още 6 гласа са ни необходими“, каза Лорер.

Той коментира, че останалите партии в НС се държат все едно депутатите са им собственост. „Те не са техни, ние си говорим с тези хора“, каза министърът.

По думите му управленската програма на кабинета „Василев“ е почти готова и скоро ще бъде публикувана за обществото, но в нея „няма изненади“. „Петък е близо, имаме на практика 48 часа да намерим подкрепата за кабинета“, каза Лорер.

На въпрос как ще коментира думите на Делян Добрев от ГЕРБ, че още една депутатка от „Възраждане“ ще се отцепи в полза на ПП, Лорер коментира, че партията се обръща към всички народни представители.

„Конкретна подкрепа не сме търсили от тази партия, но ако нейни депутати решат, че темите са важни за тези 6 месеца, те могат да подкрепят правителството“, каза министърът.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Ива Митева: Знам какви пари са предлагани на отцепилите се депутати

Даниел Лорер: Не купуваме депутати, НС не е магазин - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!