Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Боян Чуков: Превърнаха ни в „разходен материал“, навлизаме в страшен недоимък!

Проф. Боян Чуков е потресен от политиката през последните седмици!

Потресен от политиката и решенията, които се взимат през последните седмици, а и месеци, е проф. Боян Чуков. Той не крие отвращението си от факта, че Кирил Петков грозно изгони не един, не двама, а цели 70 дипломати от Русия, заедно с техните семейства. Всички бяха извозени със самолет до Москва днес.

Проф. Боян Чуков със страшна прогноза за България

Според Боян Чуков това е началото на адска криза, каквато не сме виждали в страната ни не от години, а сигурно повече от век. И е убеден, че ни чака такава страшна енергийна мизерия и толкова чудовищен недоимък, че не можем да си ги представим.

„Последиците за държавата ни след това, което извърши този кабинет, ще бъдат неописуеми. И това не е никак преувеличено. Ще бъдем подобни на страните от Прибалтика, превръщат ни в прифронтова държава, казвам го съвсем отговорно.

Социалното напрежение ще расте, престои ни драматична и още по-силна икономическа криза, а недоимъкът ще стане ежедневие. Не искам да го кажа, но ще има глад, голям глад“, смята Боян Чуков.

И добави, че очеизвадната ни подкрепа и слугинаж към НАТО и ЕС ни правят най-антируската и най-агресивна зона в цялата Източна Европа. „Българите не са вече нищо повече от „разходен материал“ за предстоящата и все по-набираща скорост Трета световна война. Това е истината“, заяви проф. Боян Чуков.

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Проф. Боян Чуков: Превърнаха ни в „разходен материал“, навлизаме в страшен недоимък! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!