Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тошко Йорданов: Лъжецът Кирил Петков в главата си не е българин!

toshko-yordanov_600x390

Тошко Йорданов продължава да бъде максимално критичен към Кирил Петков!

Председателят на парламентарната група на “Има такъв народ” здраво “насоли” премиера в оставка. Тошко Йорданов направо съсипа Кирил Петков с определенията и разкритията си за него.

Според дясната ръка на Слави Трифонов Просто Киро не е с българско самосъзнание. Той мисли като чужденец и всяко негово действие го доказва, защото не е в интерес на България.

“Кирил Петков не е българсин в главата си. Повярвайте ми, убедил съм се с очите си и всяко негово действие го доказва. Той даже не е национален предател, защото не се чувства българин”, смята Йорданов.

Той отново подчерта, че Просто Киро е показал антибългарщината си най-вече с гласуването да падне ветото от РСМ. Тогава не само той, но депутатите от други партии са предали България.

Тошко Йорданов описа Кирил Петков като много голям лъжец. Всяка негова дума била лъжа, обясни протежето на Слави.

Тошко Йорданов срина Кирил Петков

“Не знам дали съзнателно лъже или е от хората, които преувеличават ужасно много. Има такива хора, аз познавам един друг такъв човек. На срещата с Камала Харис той изобщо не се е доближил до нея, само за няколко секунди са се снимали за протокола, а Петков ни обясняваше надълго и нашироко какво са си приказвали”, сподели Тошко по БНТ.

Той е категоричен, че ИТН няма да подкрепи нов кабинет с премиер Асен Василев, защото Асен бил същият като Кирил. Партията на Слави Трифонов има проблеми и с двамата, поради което биха рискували да отидат отново на избори, където да не минат бариерата от 4%, отколкото пак да се коалират с ПП.

Според Йорданов изгонването на 70 руски дипломати е абсолютна грешка, защото така се рискува енергийният живот на България. Макар да не е фен на Русия, Тошко твърди, че повече от половината изгонени не са никакви шпиони и е срамно да се отнасяме така към тях.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Тошко Йорданов: Лъжецът Кирил Петков в главата си не е българин!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!