Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин вече го е решил! Оставаме без газ, нефт и ядрено гориво за АЕЦ "Козлодуй"

Русия няма да обявява война на България, но според източници от Москва, посолството им в София ще бъде затворено за неопределено време. 

Решението е лично на Владимир Путин, който вече веднъж вкара България в списъка с неприятелските държави. Но според информацията, която вече започва да се получава от редица източници на България и предстоят най-тежките  икономически дни, а може би месеци, дори и години, заради тежките санкции от страна на Русия към България, които ще бъдат оповестени до няколко дни.

Санкциите включват:

- Забрана на всички доставки на газ към България, дори от страна на посредници. 

- Забрана на всички доставки на нефт за България, доставките към рафинерията Лук Ойл, ще са само за производство на горива за други пазари, но не и за българският.

- Забрана на всички доставки на ядрено гориво за централата "АЕЦ Козлодуй"

- Забрана на всички икономическо - търговски, културни, спортни, социални и вскакъв вид дейности между Русия и България.

Всичко това идва като отговор на решението на българското правителство да изгони 70 човека представители на дипломатическата мисия на Москва в София, в това число и дипломати под измисления предтекст, че са шпиони, без да имат нито едно доказателство за това.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Путин вече го е решил! Оставаме без газ, нефт и ядрено гориво за АЕЦ "Козлодуй"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!