Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боян Чуков: България се превръща в прифронтова държава. Навлизаме в енергийна мизерия и недоимък

Макрон излъга доверието на наивните, глуповати и продажни управляващи в София

Подкрепата на ЕС и НАТО на действията на Кирил Петков е косвено доказателство, че нашата страна се ангажира тотално с най-агресивната и антируска зона в Източна Европа.

Какво следва като начало?
Липса на петрол за Лукойл;
Липса на резервни части за АЕЦ Козлодуй;
Липса на резервни части за ТЕЦ Марица - Изток;
Липса на газ, дори и през посредници;
Какви са последствията от това?
Тотален срив на икономиката. Тотален.
Цончо Ганев

Боян Чуков

Драмата с руските дипломати в България се разви съгласно предварително набелязаните планове на куриращите нашата страна външни фактори. Кирил Петков е само безсубектен инструмент на чужда геостратегия в България. Изказаното предположение от някои, че посланик Митрофанова блъфира е меко казано изпълнено с предварителни, но неоправдани нагласи и желания. Ходовете на руското посолсто в София са координирани и съгласувани с Москва, която очевидно допуска прекъсване на дипломатическите отношения между Русия и България. От днес България е в група съставена от следните държави: Естония, Латвия, Литва, Полша, Украйна, Румъния, Молдова и Турция. Това е разширеният вариант на "Междуморието" ("Интермариум"), което има предназначение на "бодлива тел" около югозападните граници на Русия. И има релефна военна проекция. България (нейната територия) се превръща в прифронтова държава.

Последствията за България ще бъдат подобни на тези за страните от Прибалтика. Предстоят драматични моменти в нашата икономика и нарастване на социалното напрежение. Навлизаме в енергийна мизерия и ежедневен недоимък.

Подкрепата на ЕС и НАТО на действията на Кирил Петков е косвено доказателство, че нашата страна се ангажира тотално с най-агресивната и антируска зона в Източна Европа.

Макрон излъга доверието на наивните, глуповати и продажни управляващи в София. Френският президент нанесе унищожителен удар върху културния канон на българския народ с премахването на "историческите подробности" в делегираната от София преговорна рамка на ЕС със Северна Македония. Мисля, че повечето от българите се убедиха, че не са нищо повече от "разходен материал" в Голямата игра на набиращата обороти Трета световна война.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Боян Чуков: България се превръща в прифронтова държава. Навлизаме в енергийна мизерия и недоимък

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!