Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НЯМА ПРОШКА: Румен Радев погва далаверите на Киро&Асен с оръжия и горива. Бащата на Кирил Петков призова хората да излязат на протест

Бащата на Кирил Петков призова за протест довечера пред тайната квартира на Асен Василев и Румен Спецов!
Свалили сина му като премиер...
Владимир Зарков

 

Далаверите на Кирил Петков и Асен Василев, които стоят зад „Продължаваме промяната“, попадат на мерника на президента Румен Радев!

Ясни са поне няколко пункта, по които експертите от следващия служебен кабинет на президента ще разследват досегашните управляващи. Не е тайна, че отношенията между държавния глава и партията мандатоносител „Продължаваме промяната“, чието правителство рухна, се влошиха много през последните месеци.

Нещо повече, между Кирил Петков и Асен Василев, от една страна, и „Дондуков“ 2 от друга, се води истинска война с нападки и обвинения.

Източници на „Филтър“ от президентството разкриват, че ако бъде сформиран служебен кабинет, какъвто е напълно реално да се случи, той ще разследва Кирил Петков и Асен Василев.

Двамата харвардци бяха имплантирани във властта именно от Румен Радев, но по-късно не само се еманципираха от него, но и започнаха да работят против политики, лансирани от президента и екипа му. В края на миналата седмица вицепремиерът Корнелия Нинова също обвини държавния глава, че променил отношението си към „Промяната“, тъй като е искал да управлява в сянка.

Оръжейните и газови доставки в центъра на разследванията

Със сигурност хората на Радев ще започнат пълна ревизия на всичко, което се случи около газовите доставки за България. Именно от газа тръгна и конфликтът между държавния глава и изпълнителната власт.

Това се случи, когато Петков и Василев смениха директора на „Булгаргаз“ Николай Павлов с обвинението, че застрашавал националната сигурност. Самият Павлов, който се ползва с доверието на Румен Радев, бе подложен на 5-часов разпит в прокуратурата и след това обясни, че под негово ръководство „Булгаргаз“ е оставена в отлично финансово състояние.

„Компанията е с платени сметки, предплатен газ на 60% и сега просто трябва да си прибере взиманията. Оставяме прекрасна компания както по отношение на дългосрочните договори, така и по отношение на международните договори и на клиентите. От това по-добре, здраве му кажи. Изрядни сме и нямам никакви притеснения, а продажбите са рекордни“, коментира Павлов, определяйки отстраняването си като политическо.

Скъсването с „Газпром“ във време, в което повечето европейски страни запазиха отношенията си с руския енергиен гигант, както и неясните договори за втечнения газ, също щели да бъдат разследвани.

Вицепремиерът Асен Василев ще бъде разследван и за цените на горивата и най-вече за сбърканите пропорции между цени на едро от доставчика „Лукойл“ и цените на дребно по бензиностанциите.

На всичкото отгоре в България вече започват и серия от протести, защото цените на петрола падат, а пък в същото време на горивата се вдигат, и то рекордно. Последното ги прави непосилни за повечето хора.

Специално внимание щяло да се обърне на износа на оръжие за Украйна. Според хора от президентството прокуратурата вече разследва имало ли е доставка на реактивни снаряди за Киев без задължителното разрешение от Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) по времето на управлението на Кирил Петков.

Ако това бъде установено, е твърде възможно известни политици да се сдобият със сериозни обвинения.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: НЯМА ПРОШКА: Румен Радев погва далаверите на Киро&Асен с оръжия и горива - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!