Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НАТО-вска благодарност за изгонването на 70 руски дипломати – Над руското посолство в София се извива черен дим! Това става само по две причини...

Велизар Енчев

ВТОРИЯТ ПЛАН НА ДВЕ СНИМКИ - РАДЕВ ДО БАЙДЪН В МАДРИД И ЧЕРЕН ДИМ НАД РУСКОТО ПОСОЛСТВО В СОФИЯ

Ето вторият план на две снимки за историята:
28 юни 2022. Срещата на НАТО в Мадрид. Президентът на България изненадващо е инсталиран до дясното рамо на американския президент. Ако се спазва неписания протокол, до неофициалния шеф на НАТО би трябвало да е шефът на ЕК, след като от лявата страна на Джо Байдън е домакинът - кралят на Испания. Урсула фон дер Лайен е запратена на втория ред, което е напълно съзнателен протоколен гаф.

Изключителният политически жест към Румен Радев се дължи на Кирил Петков. Това е НАТО-вската благодарност за изгонването на 70 руски дипломати от България. А и признание за държавния глава, който е в синергия със стратегическия дневен ред на САЩ. Радев отказа да коментира казуса с изгонените руски дипломати с наивното оправдание, че не разполага с достатъчно информация. И така синергично подкрепи едноличните и незаконни действия на министър-председателя.

29 юни 2022. Над руското посолство в София се извива черен дим. Очевидно се горят документи. Това става само по две причини - в навечерие на война или преди скъсване на дипломатически отношения. Но и в двата случая предстои спешно напускане на сградата на мисията.

Тези дни се пише новата история на България. Но с най-срамните страници в нея.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!