Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Киро изиграл Корнелия! От БСП вече директно коментират, че правителство с ПП повече не може да се прави

Първо в Lupa.bg: Корнелия изиграна от Кирил Петков

Кирил Петков спретна доста неочакван удар по адрес на най-вярната си политическа съратница в момента - Корнелия Нинова. Така може да се изтълкува решението на правителството да изгони 70 руски дипломати и последвалата реакция на лидера на БСП, която според източник на Lupa.bg наистина изобщо не подозирала, че ще трябва да се депортират толкова много руснаци накуп до дни. 

Хора от БСП издават, че Корнелия била доста притеснена, защото решението на Кирил Петков я поставя в особена сиуация и дори може да я свали от поста й лидер на левицата. Партията-столетница традиционно разчита на подкрепата на русофилите, а същевременно в последния месец Нинова изрази пълна подкрепа за управляващата партия в коалицията "Продължаваме промяната" и нейния лидер и дори излезе на митинг рамо до рамо с него. Вчера пък двете партии координирано не се появиха на консултациите при президента Румен Радев.

"Сега Нинова осъзнава, че май е изиграна от Кирил Петков, в когото се кълнеше. Поставена е в идиотската ситуация хем да иска да управлява с него и да брани партията му като морална и честна, хем да загуби подкрепата на собствената си партия. Като нищо на предстоящия конгрес ще й вземат главата", коментира пред Lupa.bg човек от високите етажи на "Позитано" 20.

Допълнително масло в огъня наливат и непрекъснато прииждащите доказателства, че Нинова в качеството си на министър на икономиката много добре е знаело, че българско оръжие е продавано на компании, които в крайна сметка го изнасят за Украйна.

Нинова срещу Петков: Не сме съгласни да бъдат изгонени 70 руски дипломати. Това е безпрецедентен акт

БСП категорично не е съгласна с това решение, който и където и да го е взел.

Решението да бъдат изгонени 70 руски дипломати е безпрецедентен акт в българската дипломация, който ще има дългосрочни последици. То не е вземано от Министерски съвет, нито на коалиционен съвет. БСП категорично не е съгласна с това решение, който и където и да го е взел.“ 

Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в своя Фейсбук профил. 

По-рано днес премиерът в оставка Кирил Петков съобщи пред журналисти в Народното събрание, че България експулсира 70 руски дипломати. Те  трябва да напуснат страната до неделя. 

По думите му българските служби са установили, че тези хора са били тясно свързани с руските служби и са работили против интересите на България. 

Той не даде подробности, тъй като става въпрос за класифицирана информация. Петков разкри, че дипломатическата им служба е била за прикритие. 

Епицентър. бг научи, че Нинова е била държана в неведение за решението на премиера Кирил Петков и го е научила от медиите.  През целия ден те са комуникирали по различни въпроси, но премиерът изобщо дори и не е намекнал за това. 

Естествено, че това поставя вицепремиерът и лидер на БСП, която бе стабилизиращият фактор в това праителство, в крайно неудобно положение. 

Електоратът на БСП е русофилски настроен и решението на Петков е директен удар срещу Нинова. "Това повече не може да се търпи, тези хора са некоректни", заявиха пред Епицентър. бг източници от партията. 

От ръководството на БСП вече директно коментират, че правителство с ПП повече не може да се прави.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Нинова срещу Петков: Не сме съгласни да бъдат изгонени 70 руски дипломати. Това е безпрецедентен акт

Първо в Lupa.bg: Корнелия изиграна от Кирил Петков - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!