Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО! Киро гони не 70, а 200 руснаци, свалили го от властта и лена... Консулствата на Русия у нас затварят врати

Общо над 200 руснаци трябва да отпътуват със самолет обратно за Москва след решението на българската държава да отзове 70 руски диипломати заради "несвойствени дейности". Цифрата набъбва заради близките на отзованите дипломати, които трябва да ги придружат обратно в родината.

Това става ясно от публикация в руската държавна агенция ТАСС, която се позовава на съветника на посланика у нас - Филип Воскресенски. Още в края на тази седмица те ще трябва да напуснат страната с еднопосочен полет до Москва, както се разбра от думите на премиера в оставка Кирил Петков по-рано днес.

Кирил Петков се похвали: Гоним 70 руски дипломати

България гони 70 руски дипломата, съобщи премиерът в оставка Кирил Петков в Народното събрание.

„Нашите служби са идентифицирали като хора, които са свързани с руските служби и са работили срещу интересите ни“, каза премиерът в оставка Кирил Петков. Това са хора, които работят в руското посолство.

„Всеки, който работи срещу интересите на България ще бъде призоваван да си ходи обратно в страната, откъдето са дошли“, каза Петков.

„В неделя очакваме един пълен самолет от 70 места да си замине обратно за Москва“, допълни премиерът в оставка. Той не разкри повече детайли по темата, защото били класифицирани.

Ответна мярка: Консулствата на Русия у нас затварят врати

Руското посолство в България информира, че спира работата на консулския отдел в София и генералното консулство във Варна, както и за закриването на генералното консулство в Русе в рамките на месец поради липса на персонал след експулсирането на 70 руски дипломати от страната, посочва ТАСС на сайта си.

„Консулската служба на Руското посолство в България и Генералното консулство на Русия във Варна преустановяват работата си. В сряда ще спре работата си консулството в Русе, което ще бъде закрито окончателно в рамките на един месец. Всички, които са подали по-рано заявление до Руските консулски служби в България, могат да се свържат с посолството, докато консулската служба възстанови работата си", каза за ТАСС Филип Воскресенски, съветник-пратеник на руското посолство.

Русия ще отговори на решението на България да изгони 70 руски дипломати, посочи по-рано източник от руското външно министерство, цитиран от ТАСС.

На посланика на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова са връчени имената на 70 сътрудници на представителствата на Русия у нас, които следва да напуснат територията на страната до 24:00 ч. на 3 юли 2022 г.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кирил Петков се похвали: Гоним 70 руски дипломати

ИЗВЪНРЕДНО! Киро гони не 70, а 200 руснаци

Ответна мярка: Консулствата на Русия у нас затварят врати - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!