Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Плевнелиев хвърли бомба по Борисов: "Той винаги е бил готов да постави решенията пред собственото си его и разрушителността". Борисов светкавично му я върна...

"Бойко Борисов ми каза вчера, че е готов да се оттегли като лидер на ГЕРБ", такава бомба хвърли Плевнелиев.

"Борисов e готов да го направи и го е заявявал многократно, включително и в разговори с Кирил Петков. Борисов винаги е бил за европейското развитие на България. Никой не може да вземе партията на Бойко Борисов. Тя е негова рожба, той си е създал. И той ще продължи в тази партия да бъде основният фактор", добави той. 

Плевнелиев обясни, че Борисов ясно осъзнава, че хората ще искат да видят нови лица.

"Той винаги е бил готов да постави решенията пред собственото си его и разрушителността. И аз съм сигурен, че той може да бъде част от един позитивен сценарий, в който България се ускорява за стратегически инвестиции, златен дъжд от еврофондове, влизане в еврозоната и в Шенген", добави Плевнелиев. 

Борисов: Няма да се оттеглям и да превръщам ГЕРБ в брошка на ПП! Плевнелиев нещо лъже...

"ГЕРБ си има лидер, избран преди 3 месеца. Аз съм се дръпнал от депутатството, да не дразня, предложил съм кабинет без мое участие. Оттук нататък да им играя по свирката, да оставя една силна партия да стане брошка на "Продължаваме промяната" (ПП) като "Демократична България" (ДБ), няма да стане. Категорично избори". 

Това коментира пред "Сега" лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по повод спекулации, че е готов да се оттегли от лидерството на партията в контекста на опитите за сформиране на кабинет. Повод за такива коментари даде противоречиво изказване на бившия президент Росен Плевнелиев пред bTV.

"Бойко Борисов ми каза вчера, че е готов да се оттегли като лидер на ГЕРБ. Борисов е готов да го направи и го е заявявал многократно, включително и в разговори с Кирил Петков. Борисов винаги е бил "за" европейското развитие на България. Никой не може да вземе партията на Бойко Борисов. Тя е негова рожба, той я е създал и той ще продължи в тази партия да бъде основният фактор", заяви Плевнелиев.

Според Борисов бившият президент не е бил разбран правилно и всъщност казва, че партията е на Борисов. 

Изявлението на Борисов идва след серия от обрати през последната седмица в опитите за сформиране на ново правителство. Преди дни Кирил Петков обяви, че би работил с депутати на ГЕРБ, ако лидерът на партията Бойко Борисов реши да отида на "топъл остров". В последните дни Петков изброява поименно с кои хора не би работил - лидерите на ГЕРБ, ДПС, "Има такъв народ" (ИТН) и "Възраждане", но настоява, че има смисъл да се говори с отделни депутати.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова излезе с остър коментар по повод изказването на Петков за "острова" и го определи като "арогантно и зловещо"

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Източник/ци: Плевнелиев хвърли бомба с тази новина за Борисов

Борисов с мълниеносна реакция след думите на Плевнелиев

Атанасова се ядоса: Момчета, по-внимателно с...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!