Свърши се! Бензиностанциите свалят цените на горивата, спекулата е била огромна... с помощта на министри от кабинета Петков, цените били силно завишени и

Прокуратурата се е самосезирала след изявленията на депутати от различни парламентарни групи по темата с цените на горивата и започва незабавни проверки. Източници твърдят, че ще се проверяват както рафинерията край Бургас, така и министерството на финансите и това на икономиката. 

Според разследващи прокурори, има доказателства, че с помощта на министри от кабинета Петков,  цените на горивата в България са силно завишени и буквално нелогични за българският пазар. 

Става въпрос за огромна спекула с цените на горивата от която са ощетени българските граждани със стотици милиони левове от страна на производителя, като за тази спекула има съдействие от страна и на министри от правителството на Кирил Петков, които не са го направили безкористно, а за съдействието си са получили лични облаги. 

Експерти вече коментират, че след като вече има ясен сигнал, че прокуратурата започва проверки по темата с цените на горива в България, още днес спекулантите ще започнат да намаляват цените, за да могат да намалят щетите след разкритията.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Свърши се! Бензиностанциите свалят цените на горивата, спекулата е била огромна

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!