Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Студен душ за Борисов: Дори с изпаднал Киро, САЩ никога няма да върне Бойко!

Borisov2_600x400

Бойко Борисов вече е нежелан от всички на запад!

Никога вече Борисов

Надеждите на ГЕРБ, че след краха на Кирил Петков на бял кон ще се завърне Бойко Борисов са неоснователни и няма да се осъществят. Това става ясно от статия в немското издание „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг, пише „24 часа„.

Статията е посветена на влизането на България в еврозоната. Авторът Михаил Мартенс много добре е прозрял, че политическият елит у нас иска приемането на еврото през 2024 г., докато повечето хора от българския народ са на точно обратното мнение.

Бойко Борисов никога няма да се върне на власт

Според Мартенс обаче самата Европа няма да има никаква полза от влизането на България в еврозоната, защото така ще бъде дръпната назад от българската държава, която е изключително бедна и не е готова за смяна на валутата.

Мартенс е категоричен, че път назад към Борисов няма за България. Според него едно завръщане на Борисов ще погребе надеждите за скорошно влизане в еврозоната, тъй като при него не се изпълнява най-важното условие за приемане на еврото, а именно борба с корупцията, а и главният прокурор му е подчинен.

В Германия се счита, че най-голям шанс за еврозоната има, ако правителството на Кирил Петков остане на власт до 2024 г. То се води като най-проамериканско и изпълнява всички изисквания на САЩ, а в Америка имат полза от смяната на лева с евро. Това ще отнеме и последното късче независимост на България.

Източник/ци: zona98.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!