Свърши се! Киро падна и отсече: Русия ме свали! – Митрофанова “бутнала” правителството на Мустафа

Кирил Петков обвини Русия в свалянето си от власт!

Оставката на Просто Киро

Вотът на недоверие към кабинета “Петков” мина и от днес България вече няма легитимно канадо-американско правителство. 123 от депутатите гласува “за”, а 116 се застъпиха за Кирил Петков.

Премиерът изрази своята позиция непосредствено след гласуването. Интересното е, че според него Русия има общо със свалянето му от власт. Той каза от трибуната на НС, че посланик Елеонора Митрофанова е “бутнала” правителството на Херо Мустафа. Другите, които обвини, са Бойко Борисов, Слави Трифонов и Делян Пеевски.

Кирил Петков заяви, че няма да се откаже да се бори срещу корупцията, както само той си може. Според премиера в оставка задкулисието е в основата на краха на кабинета му.

Кирил Петков бе свален от власт

Процедурата оттук нататък е президентът Румен Радев да организира съставянето на ново правителство. Първо ще бъде предложено на “Продължаваме промяната”, а при провал в преговорите ще се даде шанс и на тези от които започна промяната – ГЕРБ. Ако никой не успее да състави кабинет за да продължат кражбите, ще имаме отново служебно правителство за 3 месеца.

Кирил Петков и екипът му управляваха България едва 6 месеца. Неговият кабинет ще остане в историята с отказването от руския газ, влошените взаимоотношения с Русия и колосалните заеми, които изчезнаха по ГЕРБерски.

Гешев готви арестите на Кирил и Асен! Липсват над 12 милиарда лева от хазната...

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Свърши се! Киро падна и отсече: Русия ме свали!

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!