Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Киро: Ще предложа същата Промяна – Асен: Отиваме на избори – Нинова: Да опитаме отново

Да, ще има промяна на министри, но в основния ни състав ще бъдем същите, заяви пред Нова Кирил Петков след вота на недоверие. Той обядсни, че ще предложи същия състав на кабинета. Днес не е време за имена. Дали сега или впоследствие ще имаме за първи път независимо правителство. Президентът не ни помогна в нито една от стъпките той нямаше конструктивна роля. Трябваше да поеме отговорността. Не може да се сочим с пръсти. 

Вярвам, че не е в съюз с ГЕРБ и ДПС, но не нразбирам защо той нямаше конструктивна роля в последните месеци.

„Много харесвах Радев миналата година, защото ми се стори, че иска да отвоюва България от задкулисието. Но в последните седмици не го разбирам”, сподели Петков.

Петков се обърна към Слави Трифонов с думите: „Ти си история, повече никога няма да имаш възможност да направиш политически проект и да излъжеш толкова много хора. (колкото ние) Довиждане!”. 

Има шанс за България! Кражбите, които Борисов е направил, ще го застигнат, заяви Петков.

Вицепремиерът в оставка Асен Василев обяви пред bTV, че "Продължаваме промяната" вече започва да се готви за избори, след като вотът на недоверие мина в НС и кабинетът "Петков" бе свален със 123 гласа "за". 

„Ние вървим към нови избори септември месец. Силно се съмнявам, че новото мнозинство може да излъчи правителство, след като дори не успяха да излъчат председател на НС“, добави той.  

Рано или късно очаквахме да имаме сблъсък с мафията, каза Василев. 

„Той се случи покрай бюджетната процедура. С парите за пътища и въобще със скандала около „Капитан Андреево“ и всичко друго. Насложиха се редица кризи за мафията, каза той.

Ще продължим с поведението което ви е познато в последните 6 години. Изпитали сме цялото жило на този модел на управление. Един вот на недоверие няма да ни спре. Продължаваме!”, това заяви Корнелия Нинова в кулоарите на парламента след гласувания вот на недоверие.

Тя подчерта, „Всичко което гласувахме и което достойно и отговорни това правителство свърши, тези  ще го провалят. Ако ни поканят за разговори за ново правителство, ще участваме в разговори", поясни депутатът. 

Икономическият министър предупреди, че зимата ще е много тежка, затова по-отговорно пред страната е да се състави ново правителство в този парламент, отколкото да се отива на избори. 

Нинова заяви, че ако ПП поканят БСП на преговори, те ще се съгласят.

„Смятам, че коалиционното споразумение трябва да се актуализира, от миналата година досега настъпиха доста промени в икономическия, социалния живот, избухна войната в Украйна, последиците от ембаргото са доста тежки“, допълни тя.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кирил Петков: Ще предложа същия състав на кабинета, но ще има промяна на министри

Асен Василев: Отиваме на избори през септември, нов кабинет няма как да бъде излъчен! (Видео)

Нинова: Да опитаме с друг кабинет в този парламент, есента ще е много тежка (Видео)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!