Македония снощи погреба членството си в ЕС! Радев, а не Петков да наложи вето! Не съм гласувал за Радев, но не мисля, че е национален предател!

Бившият конституционен съдия и депутат от Великото Народно събрание, както и от 36-то Народно събрание, което призна Македония на 15 януари 1992 година, Георги Марков коментирате казуса със съседката ни РС Македония и членството и в ЕС.

- Г-н Марков, като конституционен съдия и депутат от Великото народно събрание и 36-то Народно събрание, което призна Македония на 15 януари 1992, как ще коментирате казуса със съседката ни и членството и в ЕС?

- Снощи Северна Македония сама погреба членството си в ЕС. На един от най-големите митинги, които съм виждал, лидерът на опозицията Християн Мицкоски отхвърли френския проект и няма да даде гласовете на партията си за промяна на Конституцията.

Той каза, че трябва да коленичим там на място и да се извиним за някакъв фашизъм. В България не е имало фашизъм, а на множество снимки се вижда, че във всички градове македонците посрещат цар Борис като своя цар. Имаше много обидни плакати за България, които не заслужаваме. Не само първи ги признахме, но и доктор Желев нави Елцин след трета водка и Русия да ги признае. България да коленичи?! И управляващите у нас, и институциите се правят, че не са чули. ПП - Позорът Продължава.

- Но все пак Мицкоски не е премиер, а само лидер на опозицията?

- Премиер на Македония неформално е Александър Сорос, най-близкият приятел на Заев. Но ерата "Заев" приключи на местните избори. Мицкоски разгроми социалистите в Скопие и всички големи градове. Той е бъдещият премиер и не е все едно какво говори. При това изрично заяви, че не подкрепя Договора за добросъседство с България. Прогнозира, че ще върне името на страната - Македония.

- Каква да е нашата реакция, натискът от Запад е голям?

- Сорос почерни Украйна. В резултат на Майдана през 2014 страната загуби Крим и тепърва ще дава много жертви и ще губи територии. Сега ще разсипе и България. Ако неговите партизани от Америка за България, които управляват, особено след вчерашния митинг в Скопие, свалят гащи, в страната ни ще започнат размирици и гражданска война.

- Какво трябва да се направи според вас?

- За Брюксел трябва да замине не Петков, а Радев. Премиерът е в процедура по вот на недоверие със загубено парламентарно мнозинство. Самият парламент, който го излъчи, е слабо представителен. За него като институция стоят едва 1/3 от избирателите. По Конституция Радев може да ни представлява по всяко време в международните отношения. Избран е мажоритарно при това.

- Какво да направи Радев?

- Да наложи вето и да иска Европейският съвет да гледа кадри от митинга в Скопие. Не съм гласувал за Радев. Импийчмънт му исках. Но не мисля, че е национален предател и ибрик на неолибералната сган в Америка. Или имаме национално достойнство, или се отказваме от суверенитета си.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Македония снощи погреба членството си в ЕС! Радев, а не Петков да наложи вето! Не съм гласувал за Радев, но не мисля, че е национален предател! - Поглед Инфо

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!