Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Боян Чуков: Битката в България вече е само за едно – Сорос срещу антиСорос!

Боян Чуков е убеден, че битката утре ще бъде само с една цел!

Сорос срещу антиСорос – само тази е целта на битката и задаващият се вот на недоверие срещу Кирил Петков и кабинета му. Това заяви публично Боян Чуков, според когото всичко останало са просто лакърдии, предназначени за „полезните идиоти“.

Проф. Боян Чуков изказа ясната си позиция

Чуков си позволи и да се обърне към все още действащия премиер и директно да му заяви позицията си. „Не мисля, че един канадски гражданин, който защитаваше повече украинските бежанци, отколкото собствения си народ, може и има правото да говори от името на този народ.

Екзотично е някак си и е странно при все, че днес имаше един рекорд в Народното събрание. Рекорд по произнасяне на епитета към Кирил Петков „г-н Лъжа“. Само една друга персона до него е наричана „г-жа Лъжа“ повече от него и всички знаят коя е тя“, каза Боян Чуков, очевидно визирайки Лена Бориславова.

Чуков нарече „словесен о*анизъм“ всичко, изстреляно от хората на ПП днес и ги обвини в подмяна на понятията „реформа“ и „промяна“. „В момента трябва да избираме между лошото и най-лошото, това е огромният проблем на държавата ни.

А още по-лошо е, че БСП тотално изгуби лицето си пред своите избиратели. Исках само да узная кой е този депутат от БСП, който е манифестирал под знамената на бандеровците от Азов?!“, хвърли бомбата Чуков.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Проф. Боян Чуков: Битката в България вече е само за едно – Сорос срещу антиСорос! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!