Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ангелкова напуска Герб! Става част от Промяната...

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова напуска ГЕРБ! Това твърди източник на Narod.bg от парламента, запознат с актуалната драма в редиците на гербопитеците.

Виолета и Даниел Лорер

Според мълвата министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер и съпругата му Виолета уговаряли тунингованата Николинка да зареже Мутрата и да се присъедини към „Продължаваме промяната” на Кирил Петков.

Според информатора на Narod.bg Ангелкова, която е в немилост пред Борисов от дълго време, ще приеме офертата.

Оказа се, че Николина Ангелкова е най-добрата приятелка на Виолета Лорер. Още по-малко хора пък знаят, че семейство Лорер са кумували на сватбата на Ангелкова през лятото на 2014 г.

Тогава ексминистърката на туризма се омъжи за бизнесмена Христо. Журналисти не бяха допуснати до пищната венчавка на Николина Ангелкова, която разпространи до медиите единствено снимка от официалната си сватбена фотосесия.

Тогава Ангелкова може би умишлено е спестила и имената на кумовете си от медиите. По това време дамата бе в най-близкото обкръжение на Росен Плевнелиев. Именно оттам се запознава и с Даниел и Виолета Лорер.

В депутатските среди се говори, че измяната трябва да стане факт преди 22 юни. Причината – на извънредно заседание във вторник (21 юни) от 11 ч. Народното събрание ще обсъжда вота на недоверие срещу правителството на Кирил Петков, внесен от групата на ГЕРБ-СДС.

Според правилника за работа на депутатите гласуването по вота на недоверие ще е най-рано в сряда (22 юни) – ден след дебатите. Изискването е гласуването да е поне 24 часа след края на дебатите.

Така вотът може да съвпадне с обявеното преди дни национално шествие в подкрепа на правителството, но може и депутатите да решат да отложат гласуването.

Ако Лорер целят да ранят Баце смъртоносно в сърцето, Николина Ангелкова ще напусне най-късно във вторник или сряда, завърши източникът на Narod.bg.

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Първо в Narod.bg: Николина Ангелкова напуска ГЕРБ, отива в ПП! - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!