Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Неприличното предложение на Макрон

May be an image of 1 person

Александър Урумов:

Френското предложение за “сваляне на ветото” е едно доста неприлично предложение.

Защо?

Защото:

1. Няма вето. Тоест няма какво да се сваля. Ако имат предвид отмяна на Договора от 1 август 2017 г и безотговорно освобождаване на РСМ от официално поети държавни ангажименти - нека го кажат ясно, да оставят настрана евфемизмите, тези така удобни лексикални лубриканти.

Ако имат предвид България сама да се отрече от себе си, а българите да коленичат пред скопския политически псевдоелит - както поиска някой си Мицко/ски, нека ясно го кажат. Само че думата за това, което следва след колениченето изненадващо не е френска, а японска и се казва харакири. Но нека поне Япония да не намесваме в този междугалактически сблъсък на един и същи народ. Япония е напълно невинна.

2. Възниква въпросът откога френският президент има законодателна инициатива в българският парламент? Откъде-накъде която и да е държавна институция на която и да е друга страна ще разполага с правото? Че то българският държавен глава няма право на законодателна инициатива, та френският?! Разбира се, лесно е да упрекнем Макрон - Франция има работа в този спор със Северна Македония, колкото България има работа в Нова Каледония. Още повече, че България не е зацапвала нищо в Нова Каледония - за разлика от ролята на Франция в Ньойския договор. Но друго е по-важното.

3. Българският премиер не е чужд куриер, да препраща френски хабери през Министерски съвет към парламента. Това е незапомнено институционално унижение и за това Макрон не ни е виновен. Виновна е вечната българска илюзия за ”новите, дето ще оправят работата”. Е, хубаво я оправиха. Катастрофа.

Но да попитаме и още нещо: Може ли утре премиерът на Гърция да внесе предложение да му даваме вода без пари? Понеже през 2025 г изтича междудържавният договор с Гърция за водите от българските реки и язовири.

Така ли ще я карат ”новите”? Така ли ще я кара България?

Защото натам сочи този грозен и опасен прецедент с недопустимото и нелегитимно изпращане на някакво квази законодателно предложение от някаква/която и да е чужда държавна институция!

Че утре Ким Чен УН може да изпрати предложение да си складира у нас ядрените отпадъци?! Пак ли ще го разглеждат у нас в парламента?!

Не става така тази работа. Не става.

Добре е да се осъзнаят и Кирчо, и Кокорчо, и всичките други соросоидни бегемоти около тях.

България не е днес стартираща частна фирмичка.

България е хилядолетна държава, стартирала преди близо 1400 години.

Видяла е много възторг и много скръб, много слава и много сълзи.

И този позор, който изживяваме днес - тази подигравка с хилядолетната българска държавност ще остане завинаги свързан с имената на тези, които й го причиняват.

А те са Кирил Петков и Асен Василев. 

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!