Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Байдън уволнил Херо Мустафа заради Румен Радев!

Румен Радев е в основата Херо Мустафа да бъде отзована от България!

До броени дни в България ще пристигне Кенет Мъртън, който ще бъде новият американски посланик у нас. Той наследява на поста Херо Мустафа, която в очите на президента Джо Байдън се е провалила напълно, пише “Уикенд”, цитиран от Bairak.bg.

Основната причина, която е довела до освобождаването на Мустафа, е свързана с президента Румен Радев. В докладите си посланичката твърдяла, че ген. Радев не е зависим от Русия и е лоялен към НАТО. Действията му обаче според Белия дом показват точно обратното.

Румен Радев остро разкритикува спирането на доставките на руски газ, от което тръгна и враждата му с проамериканското правителство на Кирил Петков. Освен това държавният глава е сред малкото в ЕС, които от 5 години не са одобрили нито една санкция срещу Русия.

Херо Мустафа сгреши с Румен Радев

Байдън осъдил остро грешната преценка на Херо Мустафа. Тя дала зелена светлина САЩ да подкрепят Радев за втори мандат, вместо далеч по-западно настроения Анастас Герджиков, а всъщност се оказало, че той е изиграл Америка, тъй като не бил готов да следва сляпо техните заповеди.

Заради това, че Румен Радев е “финтирал” Белия дом, Херо Мустафа и юридическата й съветничка Джесика Ким са отзовани и на тяхно място ще се пробва Кенет Мъртън.

На всичкото отгоре президентът е сред най-ревностните застъпници на ветото върху Република Северна Македония за влизане в ЕС, а в докладите си Херо твърдяла, че ще успее да го убеди да свали ветото.

Освен грешката с Радев, Байдън обвинявал Мустафа и заради Стефан Янев. Тя го описвала в докладите си като лоялен на НАТО генерал и затова САЩ го подкрепили за служебен премиер и министър на отбраната, а след започването на войната в Украйна той на практика се застъпи за Владимир Путин, като го определи като прав да нарича военните действия “военна операция”, а не “война”. Това доведе до уволнението му, но се оказа, че Херо Мустафа отново е сгрешила в преценката си.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Байдън уволнил Херо Мустафа заради Румен Радев!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!