Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин: Еднополюсният ред приключи, Западът се насочи към „смяна на елитите“, докато Русия става по-силна

Путин каза, че ще има „смяна на елитите“ на Запад като част от „революционната“ промяна, инициирана от войната в Украйна и прекаляването на САЩ и Европа: „Такава откъсване от реалността, от изискванията на обществото неизбежно ще доведе до прилив на популизъм и нарастване на радикалните движения, до сериозни социални и икономически промени, до деградация и в близко бъдеще до смяна на елитите“, каза Путин.

Икономическият блицкриг срещу Русия от самото начало нямаше шанс за успех, заяви руският президент Владимир Путин пред участниците в Икономическия форум в Санкт Петербург.

Западът срина световния ред в името на своите амбиции

Украйна стана “спасителен пояс” за САЩ и ЕС

Европа ще загуби до 400 млрд. долара от санкциите

Ерата на еднополюсния свят приключи, въпреки опитите да бъде запазен и опазен с всички налични средства, заяви президентът на Русия Владимир Путин в изказване пред участниците в Международния икономически форум в Санкт Петербург.

Западните партньори умишлено подкопаха международните основи в името на своите геополитически амбиции, посочи още той.

“Бизнес репутацията и доверието във валутите бяха фундаментално подкопани, това беше направено нарочно... Ерата на еднополюсния свят приключи, въпреки опитите да се запази и опази по всякакъв начин. Играта се играе само пред една врата. Светът, основан на такива догми, е по дефиниция нестабилен. Съединените щати смятат себе си за пратениците на Бог на Земята. Обявили са интересите си за свещени. Те се интересуват от интереси, а не от нужди. Тези промени са фундаментални. Нищо няма да е както преди”, каза руският президент.

Според него западните държави искат да накажат и смажат всеки, който се откроява от общите им редици и не искат сляпо да се подчиняват.

“Ако някой бунтовник не може да бъде преследван, укротен, тогава те се опитват да го изолират или, както се казва сега, да го отменят. Използва се всичко, дори спортът, олимпийското движение, забрани на културата, шедьоври на изкуството, поради единствената причина, че авторите им са от грешен произход”, каза още Владимир Путин на форума в Санкт Петербург и добави, че това е естеството на сегашния пристъп на русофобията на Запад.

“Руската специална операция в Украйна се превърна в “спасителен пояс” за западните страни, което им позволява да обвиняват Москва за грешните си изчисления в икономиката” каза още Владимир Путин.

Според него съществуващите проблеми с инфлацията, храните и енергетиката са свързани с погрешната икономическа политика на властите в западните страни, а не с Русия. “Днешното покачване на цените, инфлацията, проблемите с храните и горивата, бензина, в енергийния сектор като цяло са резултат от системни грешки в икономическата политика на сегашната администрация на САЩ и европейската бюрокрация. Ето причините. Ще говоря и за нашата специална операция, да, тя имаше някакво значение, но коренът е точно в това - в тяхната погрешна икономическа политика”, подчерта Путин.
Руският президент настоя че санкциите, наложени срещу Русия от Запада, са “безумни и необмислени”.

В същото време той подчерта, че “количеството и скоростта на въвеждане” на санкциите нямат прецедент, и желанието на Запада е било “да ги вземе набързо”, за да смаже руската икономика, каза Путин. Според него икономическите загуби на ЕС от санкционната треска на страните членки могат да надхвърлят 400 милиарда долара, а инфлацията в някои страни от Еврозоната се е повишила до 20%.

Президентът подчерта, че поради взетите погрешни решения в икономиката в Европа, неравенството ще се увеличи, което ще доведе до разцепление в обществото. По мнението на Владимир Путин, настоящата ситуация ще доведе до прилив на радикализъм и в бъдеще до смяна на елитите .

Полша и Румъния водят в статистиката

Руските сили са ликвидирали близо 2000 наемници

Според руското министерство 59 френски “наемници”, от 183-ма, дошли да се бият, са били убити от началото на руската офанзива, цитира данни от доклада АФП.

От началото на специалната операция в Украйна пристигнаха 6956 наемници, 1956 вече са унищожени, 1779 са напуснали, като общо наемници и “специалисти по експлоатация на различни въоръжения” от 64 държави са в списъците на Министерството на отбраната на Русия към юни 17. Това съобщиха руски и световни медии, позовавайки се на официалната статистика на военното ведомство за пристиганията в Украйна на чуждестранни наемници.

Според данните Полша е лидер сред европейските страни по брой както пристигнали, така и загинали наемници, от началото на спецоперацията оттам в Украйна са пристигнали 1831 души, от които 378 вече са унищожени, а 272 са унищожени. Следва Румъния - 504 пристигнали, 102 убити, 98 заминали. Следва Великобритания - 422 пристигнали, 101 загинали, 95 напуснали.

“От американския континент начело е Канада - 601 са пристигнали, 162 са били убити, 169 са все още там. 530 наемници пристигнаха от САЩ, 214 загинаха, 227 напуснаха”, се посочва в комюникето на руското министерство на отбраната.

Над 350 наемници са пристигнали от Грузия, като 120 са били убити, а 90 са напуснали страната. “В Украйна бяха забелязани прехвърляни бойци на терористични формирования от контролирани от САЩ райони на Сирия - 200 души, 80 от тях бяха убити и 66 напуснаха”, се казва още в съобщението.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Владимир Путин: Еднополюсният свят свърши (обзор) - Труд

Putin: Unipolar Order Has Ended, West Headed For "Change Of Elites" As Russia Emerges Stronger | ZeroHedge

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!