Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Още скандални детайли около солунската „тайна вечеря“ на Петков и Лена

"Амчи как“, както казват в Шуменско, ще изтече поверителна информация за това как господин КП и госпожа ЛБ са вечеряли на свещи с една недостатъчно уточнена муцуна - далеч от хорски очи и уши в солунския петзвезден „Хаят“ ? , поставя въпрос журналистът Петър Герасимов за воаяжа на премиера Кирил Петков и говорителката му Лена Бориславова в Солун.

„Аз пък аз, като „по-прост наш другар“ имам също няколко дребни въпросчета, които така и не стигат до мозъка на уважаемите колеги от „големите медии“.

Първо. Дуетът КП-ЛБ пътувал в правителствен „Еърбъс“... за 134 души. А за чий... на правителството му е нужен толкова огромен самолет? Къде се дяна предишният малък правителствен „Фалкон“ за дузина пътници?

Е да, ама президентът на САЩ пътувал в огромен „Бойнг“ с истински апартамент вътре (спалня, кабинет и т. н., „ах, спалня, ах, кеф“!). Защо пък България да няма „Еърбъс“? Така де. Ако е нужно - за единия престиж - началствата ще закупят и супер „Бойнг“ и двугърба камила ако шейхът на Катар, например, има служебна такава).

Второ. Кой издаде четата, е любопитна тема. А не е ли по-любопитна за разследване от храбрите органи темата как се харчат обществени 25 000 лв. (да!) за едно отскачане до съседен Солун на двама души? Да не говорим за солидната цена на хотела и за паричките за „тайната вечеря“ пет звезди. Това не е ли малка шега с парите на българските данъкоплатци?

Трето. А тук вече мирише на огромен скандал. Как тази нещастна вечеря на свещи бе представена официално от Министерския съвет на КП и ЛБ като участие във важна „среща на върха“ на тема за Балканите и около тях? Среща, ама на снимката за нея има два празни стола. А в заключителното комюнике за същата „среща на върха“ липсват имената на КП и ЛБ.

Ама това е огромна доказана нагледно лъжа на правителството, опитваща се да маскира солунската „тайна вечеря“. А да оставим настрани дребния факт, че високопоставените двама пътници закъснели на другата сутрин с цели два часа, за да откарат „въздушния автобус“ обратно вкъщи.

Ех умора, сладка умора... А това си е и допълнителна летищна такса...

За лъжи от такъв мащаб хвърчат постове, служебни глави и др. А у нас? Траурно мълчание.

И следва последният въпрос.

Докога?!“, написа Петър Герасимов, цитиран от Труд.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Още скандални детайли около солунската „тайна вечеря“ на Петков и Лена

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!