Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Орбан до ЕС: Унгария категорично няма да подкрепя нови санкции срещу Русия

„Искаме мир и няма да подкрепим нещо, което вреди на ЕС и европейските семейства!“

Унгарският премиер Виктор Орбан е информирал 44 от членове на Европейския парламент, че страната му няма да подкрепя повече антируските санкции, които вредят на ЕС и пречат на благосъстоянието на европейските семейства. В писмото си Орбан посочва, че Унгария е подкрепила шест пакета от санкции срещу Русия и направила всичко възможно да запази европейското единство.

„Унгария подкрепяше санкциите, които не трябваше да вредят на ЕС повече, отколкото вредят на Русия, въпреки че ставаше все по-трудно да се поддържа консенсусът от по- рано“, се казва в писмото, съобщи говорителят на унгарския премиер Bertalan Havaši.

В писмото се посочва, че Унгария си е запазила правото да отхвърли предложения, "които противоречат на здравия разум и заплашват от обедняването унгарските и европейските семейства”.

Повтори и по-рано заявената си позиция, че неговото правителство ще отхвърли санкциите срещу религиозни лидери, включително и патриарх Кирил.

"Унгария иска мир. Въоръженият конфликт трябва да приключи и споровете трябва да бъдат разрешени чрез преговори", се казва в писмото, припомняйки, че Унгария е осъдила действията на Русия.

До момента Унгария е приела около 800 000 украински бежанци, осигурявайки храна, настаняване, лекарства, образование за деца и работа за възрастни, пише унгарският премиер. Следователно Унгария "заслужава уважение и благодарност, а не обидни забележки и лекции”. 

Превод за "Гласове": Владислав Наков

Източник: informer.rs

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Орбан до ЕС: Унгария категорично няма да подкрепя нови санкции срещу Русия | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!