Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Иво Христов: Русия няма да спре до Донбас, има вероятност да завземе цяла Украйна

„Войната в Украйна премина в нова фаза. Руското командване очевидно е взело решение не да взима просто територия и да унищожава ресурси, а да унищожи армията на противника. Войските бяха стигнали до Киев, след което се изтеглиха и концентрираха в Донбас, защото там е съсредоточена около и над 80% от боеспособните въоръжени сили на Украйна. Битката за Донбас е битка за бъдещето на Украйна. Това е само първа стъпка на пренареждането на фигурите на целия световен ред от последните 30 години...

...Русия няма да спре с Донбас. По всяка вероятност ще се пристъпи към отрязване на Украйна от Черноморския регион с превземането на Николаевска и Одеска област. След това ще се стигне до придвижване на руските войски в западно и северозападно направление на Украйна. Имаме заявки от президента на Беларус Лукашенко за участие на армията му на определен етап във войната, ако Полша се намеси.“ Това каза пред Поглед ТВ, геополитическия анализатор проф. Иво Христов в предаване с Валентин Кардамски.

На въпрос, значи ли, че Русия ще превземе цяла Украйна, проф. Христов отговори: „Вероятно. И битката не е за завладяването й, а за изравняване на геополитическия лимес /гранична полоса/, който, както знаем, е нарушен. Съществува голяма вероятност САЩ да воюва през своята клиентела. Полша най-много се натиска. Румъния също има амбиции да се изживее като велика сила от регионален мащаб и някъде може и нас да ни закачат на този влак на ужасите.

Според проф. Иво Христов думите на Хенри Кисинджър в Давос не са били само негови мисли, а озвучаване на позицията на солидни кръгове от САЩ. Те се отдръпват от Украйна, защото си дават сметка, че заради една пешка на шахматната дъска трябва да обърнат дъската. „На никой не му трябва ядрена война. Първо бръкнаха в окото на руската мечка, но сега дърпат китайския тигър за опашката. Вчера Си Цзинпин подписа директива за участие на народоосвободителната китайска армия в операции, които не са военни, сиреч това е китайския аналог на руската операция в Украйна“, посочи професорът.

Целият геополитически анализ на проф. Иво Христов за това има ли все пак опасност да се стигне до използване на ядрено оръжие, може ли да се случи разпад на териториалната цялост на България и при какви условия, вижте във видеото.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Проф. Иво Христов: Русия няма да спре до Донбас, има вероятност да завземе цяла Украйна - Алтернативен Поглед - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!