Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Валентин Вацев: На път сме да загубим суверенитет и държавност, а има тенденция Балканите да бъдат вкарани във войната

/ПогледТВ/ „Решението да бъдат спуснати списъци на удобни журналисти и анализатори от властта показва паниката й. Правителството живее много трудно и единственият, който има самочувствие в него е премиерът Кирил Петков, защото той отговаря персонално не пред българския народ и институции, а на друго място.“ Това каза в Поглед ТВ геополитическият анализатор доц. Валентин Вацев в предаване с Валентин Кардамски в коментар на новината, че в медиите са разпратени списъци на неудобни журналисти и анализатори, които да не бъдат канени, за да не критикуват властта.

По отношение на възможността Кирил Петков самоволно и лично да свали ветото за стартиране на преговорите за еврочленство на Македония, доц. Вацев каза: „Той ще свали ветото еднолично, с правото на любимец на когото трябва. След това ще стане генерален скандал. После българинът ще пие една студена вода, ще го напсува и ще забрави. А г-н Петков ще иде там, където му е по-интересно да живее с „трудовите си спестявания“. Другите членове на правителствения екип не живеят спокойно, те се борят. Имат поведение на екипаж на кораб, който пропуска отдолу вода, той потъва постоянно“, каза още Вацев.

„Българското общество се научи да живее с гръб към българската политика. Помня преди 30 години, когато всяка политическа дреболия им беше интересна. Сега не е така, хората поглеждат, свиват рамене и казват – какво от това? Деморализацията на българската политическа класа е големият проблем, който спира развитието на България. Това ще бъде източник на други беди и бедствия. На път сме да си загубим суверенитета и държавността си, тъй като има тенденция Балканите да бъдат лека-полека вкарвани във войната, която тече. Предстои да станем формално суверенна страна, в която с политика да се занимават само подставени в определени политики лица – на ЕС и САЩ, донякъде френското и германското. Не искам да нагнетявам напрежение, но мисля, че ни се е случило да живеем в един от най-мрачните периоди от най-новата ни история“, каза Вацев. Той добави, че досегашната политическа класа не може нищо, но и не може да се научи на нищо ново. „Големият въпрос е как да морализираме българската политическа класа“, категоричен беше Вацев. Той изрази предположение, че предстои изграждането на бъдещ десен блок върху развалините на ГЕРБ и в не близко бъдеще в лявата част на спектъра взаимодействие между БСП, и партии от рода на Възраждане, някоя от партиите на Мая Манолова, за която няма съмнение, че ще направи още няколко и евентуално тази на ген. Янев.

Пълната вътрешнополитическа прогноза на доц. Валентин Вацев в предаването на ПогледТВ с Валентин Кардамски вижте във видеото.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Валентин Вацев: На път сме да загубим суверенитет и държавност, а има тенденция Балканите да бъдат вкарани във войната - Алтернативен Поглед - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!