Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ: Внасяме вот на недоверие към правителството, на тази мъка трябва да се сложи край... и да започне нова, всъщност стара?

Внасяме вот на недоверие към правителството с премиер Петков заради провала в сферата на публичните финанси и икономическата политика. Това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ по време на брифинг в централата на партията. Той бе категоричен, че  в коалицията отношенията се регулират със заплахи, изнудвания и натиск, а подкрепата се осигурява чрез пазарлъци. "Трябва да се сложи край на тази мъка. Мъка е за всички", добави Дончев.

Делян Добрев заяви, че  в страната ни има галопираща инфлация, на каквато не сме били свидетели от 1997-1998 г. Той добави, че инфлацията в Европа  е на половина.

"Имаме галопираща инфлация в България, като тази през 1997 г., а тази инфлация днес не се дължи на войната. Ако при нас инфлацията е 15%, в Европа тя е 8%. В държави далеч по-засегнати от България, инфлацията е два пъти по-ниска.Това правителство трябва да си подаде оставката, това правителство ще бъде запомнено като некадърно и лобистко, подчерта Добрев.

По думите на Лъчезар Борисов за първи път от 25 години правителството на България представлява заплаха за финансовата сигурност, а с това и за националната сигурност.

"Една от гордостите на настоящото правителство - износът, той не допринася за БВП. Износът нараства с 6,5%, а вносът - двойно. Предадохме на чужди икономики само за три месеца 1 млрд. евро", заяви той.

По думите му в момента губим законност, държавност, губим и сигурност.

„Хората губят своето благосъстояние и покупателна способност. Инфлацията изяде над 15 млрд. от спестяванията на българите. За 2020 линията на бедност беше 451 лева, в края на 2021 – 504 лева, а сега тя вече гони 550 лева”, подчерта Деница Сачева.

„Утре внасяме вота на недоверие. Вярваме, че в това НС има хора, които са господари на себе си и ще застанат на страната на народа”, посочи  Десислава Атанасова.

Според Тома Биков вотът на недоверие се възприема като най-силният политически акт на една опозиция.

„ В ситуацията на криза безпрецедентна и позор, нашият вот на недоверие цели да спаси българската политическа система от разпад. Ние не искаме просто това правителство да приключи мандата си, нашата цел е и да помогнем на демократична България и ако щете на БСП да излязат от тази неловка ситуация, която е на път да ги приключи като политически субекти. Вотът на недоверие е възможност за стабилизация на българската политическа система. Това, което виждаме в последните дни е вредно, пагубно и недопустимо за българския политически живот, коментира още Биков.

"Не виждам логика опозицията да подкрепя бюджета.Предсрочни избори не е най-доброто в тази ситуация, но ние се докарахме до ситуация в която всички решения са лоши. Аз твърдя, че предсрочните избори са по-малко лошото решение, посочи Томислав Дончев.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: ГЕРБ: Внасяме вот на недоверие към правителството на Петков, на тази мъка трябва да се сложи край - Tribune.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!