Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев: Няма да търпя обиди от ЕС и да – ако е в полза на България, ще работя с Русия!

Румен Радев

Румен Радев е твърд в думите си, не коленичи пред Европа!

Румен Радев неведнъж е заявявал, че България е част от Европейския съюз и трябва да поддържа политиката, която той отстоява. Но не и с цената на благото на собствената ни държава. Президентът е категоричен, че ако е необходимо ще се изправим срещу ЕС, както прави редовно Виктор Орбан, но ще мислим първо за родните си интереси.

Румен Радев не коленичи пред никого, включително пред ЕС!

Гневът на държавния глава бе породен от просташка статия в медията „Дойче веле“, където той бе наречен партньор на Русия и бе обвинен, че уж поддържа евроатлантическите ценности, но де факто бил русофил, който работел за страната на Владимир Путин.

„Няма да позволя, нито да търпя обиди от медии, евролидери, от целия ЕС ако щете… и то затова, че работя и ще продължавам да работя единствено на държавата ни. И да – ако е в полза на България, ще работя с удоволствие с Русия, както и с всеки друг, от когото страната ни ще има реална полза“, заявява Радев.

Той е твърд по темата за Северна Македония и се кълне, че няма да вдигне от нея ветото, докато тя не изпълни поетите обещания в договора ни от 2017-та година.

„РСМ редовно си позволява обиди към нашата държава и грубо, неуважително и дори цинично отношение. Трябва да плюем сами на себе си ако й позволим да си разиграва коня за наша сметка“, казва Румен Радев.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Румен Радев: Няма да търпя обиди от ЕС и да – ако е в полза на България, ще работя с Русия! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!