Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дълговете се натрупаха с милиарди, глупостите също! Кирил, Асен и Лена са лесни! Статуквото е проблема.

May be an image of 1 person

Николай Марков

Изведнъж и неочаквано стана модерно някак, да се упражняват разни хора върху Кирил Петков и така нареченото правителство. Някои от тези пичове са още свенливи в желанието си да се разграничат рязко от предишни свои думи и дела, както и да признаят своята безгранична вродена тъпота. Проблемът е, че още в началото на този евтин политически парфюм, само няколко човека в държавата България разпознахме безпогрешно фалшификата. А всички знаете, че една птичка пролет не прави, не я правят и няколко такива. За съжаление последствията в бъдеще ще са тежки за всички нас, но е вече късно либе за китка. Дълговете се натрупаха с милиарди, глупостите също!

Партията-майка БСП никога не е можела да решава проблеми, нещо повече - тя има съвсем друго предназначение. И ако умнокрасивитета не го е разбрал все още, докато се излежава в червените сатенени чаршафи, означава, че са тъпи като антични брадви. Затова са толкова нелепи и неадекватни. Да не говорим за производните на БКП-то, като ГЕРБ, ДПС, Демократична България и прочее. От един дол гнили дренки! Не стават. Мине не мине време и от някоя червена политическа дупка изпълзи някой, който да ни обяснява дълбоката си мисъл, а тя дрънчи на кухо и дразни до безкрайност всеки естетичен ум.

Всичко това се нарича СТАТУКВО!

И докато това статукво не бъде наритано, нищо добро няма да ни се случи. Това статукво е скелета на мафията, която ни ограбва и убива всяка секунда в собствената ни държава. Не бъдете толерантни и търпеливи спрямо тези гадове! Те нямат скрупули да убиват с невидима ръка и няма да спрат докато ни разпознават като овци. Овчар и овца са две различни неща!

Кирил, Асен и Лена са льольовци и са лесни! Статуквото е проблема.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!