Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: Мафията току-що загуби коалиционния си партньор

"Когато тръгнахме по площадите, обещахме нулева толерантност към корупцията. През последните няколко месеца непрескъснато се опитвахме да стигнем до това обещание. Закони се бавеха – винаги от няколко човека от ИТН. Днес стана ясно, че този вододел е тук – между мафията и България на свободните хора, на тези, които разчитат, че държавата ще работи за тях". 

Октоподът на промяната*

Това заяви премиерът Кирил Петков на извънредна пресконференция на "Продължаваме промяната".  

Мафията току-що загуби коалиционния си партньор, обяви Петков и добави: 

"Благодаря за огромната смелост на депутатите от ИТН и на Радостин Василев, който се бореше срещу мафията в спорта, въпреки, че нямаше КПКОНПИ да му помогне. Защото Слави Трифонов не искаше да се избере председател на КПКОНПИ. България и нейната история винаги са зависили от смели хора и аз днес ги видях - лоялността им не е към бившия певец с неговите приятели, който каза, че няма нищо общо със завладяваната турска граница.

Благодаря на Георги Георгиев, Иво Атанасов, Николай Радулов, Деян Петков, Светлин Стоянов. Днес видях едни смели хора, които знаят, че тяхната лоялност не е към задкулисния певец с неговите 20 -годишни приятели и Орлин Алексиев, и компания, добави Петков. Поздравявам ги. България има шанс", каза още Петков. 

"Радвам се, че в НС вече има свободни депутати, които могат да действат по съвест и в името на народа. Надявам се те да стават все повече - както в този парламент, така и във всички бъдещи. Държавата трябва да се управлява от законно избраните й представители. Не от диванчета и фотьойлчета, от хора, които нямат смелостта да влязат в тази сграда и да положат клетва е причината е да сме в батака, в който сме. Не може да ни управляват сценаристи задкулисно или от бивши премиери в джипки. Или от почетни председатели в сараи." 

Това посочи от своя страна вицепремиерът Асен Василев. 

Мафията загуби възможността да си сформира правителство, категоричен беше той. 

"Не сме мотивирали тези хора. Вярваме, че в това НС има хора, които са господари на себе си и ще имат смелостта да застанат на страната на народа в битката му срещу мафията", коментира Асен Василев. 

Разчитам, че този тип смелост ще бъде заразителен и в този парламент ще имаме мнозинство от хора, които казват "Не" на мафията, каза премиерът Петков.

Ние вярваме, че в това НС има хора, които са господари на себе си и ще имат смелостта да застанат ясно на страната на народа. Ако не се събере такова мнозинство, отиваме на избори, допълни Асен Василев.

Това правителство трябва да поведе битката срещу мафията и конституционно тази битка зависи от достатъчно подкрепа в парламента. Ако я няма тази подкрепа, трябва да отидем на избори, смята Асен Василев.

Оказа се, че мафията беше направила една огромна грешка. Те са вярвали, че държат едни свободни хора. Днес се разбра, че това е било грешна координация на мафията, каза още Кирил Петков. Явно има смели хора, които могат да отстояват собствените си позиции.

Мафията на българската граница изкарва между милиард и милиард и половина на година, заяви зам.-министърът на земеделието Иван Христанов по повод скандала с лабораторията на ГКПП "Капитан Андреево".

"Капитан Андреево" не е просто граница - тя стана символ на ограбването от мафията, обясни Христанов. Заплахите, опитите за корупцията, шантажите, всъщност ни насърчават. Ние увеличихме екипите не само за тази схема, но и за всички схеми на същото това задкулисие. Наистина се радвам, че през последните пет месеца нашите действия станаха видими не само за хората, които ни подкрепят, но и за хората в парламента, допълни той.

Потвърждавам, че и други депутати от ПП са заплашвани и на тези хора също ще им бъде дадена охрана. Вече има и заплахи към депутати от ИТН - и на тях ще им бъде дадена охрана. Мафията не може да тръгне срещу цялата държава. И да - промяната продължава. Ако бях на мястото на тези от задкулисието, вече щях да се страхувам страшно много, заяви премиерът Кирил Петков.

Разбира се, че ще говорим с депутатите от ИТН, заявиха и Петков, и Василев. Ще се търси тяхната подкрепа за приоритетите по актуализацията на бюджета. 

Премиерът съобщи още, че към отцепниците от ИТН вече са отправени заплахи и ще им бъде предоставена охрана.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кирил Петков: Мафията току-що загуби коалиционния си партньор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!