Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето това е СДС! Стефан Софиянски „затри“ народа: Не увеличавайте пенсиите, теглете нов заем

Стефан Софиянски продължава да не мисли за народа, а за държавата като бизнес проект!

Старите седесари напомниха на себе си. След толкова много години те продължават да не мислят за малкия човек, а само за пари и как да ги удвояват.

Стефан Софиянски е типичният „син“ пример. Той сподели своята рецепта за излизане от икономическата криза и тя не е никак приятна за възрастните хора.

Според бившия кмет на София въпросният План за възстановяване, който се гласува в парламента, има една огромна грешка и тя е, че се отделят много пари за пенсионерите.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Той е на мнение, че тези пари трябва да бъдат похарчени по по-полезен начин, пише Offnews.bg.

„Най-голямата грешка е парите да се похарчат консуматорски, тоест за увеличение на пенсиите. Трябва да се тегли нов заем, който да се вложи в производството, в бизнеса, по този начин ще се създадат работни места. Трябва да се насочим към увеличаване на БВП, трябва да произвеждаме повече.“, смята Софиянски, който преди повече от 25 години беше служебен премиер.

Стефан Софиянски отново не мисли за малкия човек

От 1 юли средната пенсия у нас ще стане 666 лв. Минималната ще бъде с около 200 лв. по-малко. Това са увеличения, които Стефан Софиянски не може да приеме за нормални.

За актуализация на пенсиите ще бъдат похарчени 1 300 000 000 лв. Заради тези пари се очаква гласът на пенсионера да отиде у „Продължаваме промяната“ на парламентарните избори, които се задават.

Като типичен капиталист обаче, Стефан Софиянски е на мнение, че не трябва да се дават пари на обикновения българин, а трябва да се влага в бизнеса.

Бившият столичен кмет все пак признава, че въвеждането на еврото на този етап не е желателно. Той е против това, защото смята, че първо трябва да се излезе от кризата, да се оправи икономиката и чак тогава да се мисли за еврозоната.

От друга страна обаче България от 30 години излиза от кризата, а икономиката й не е просперирала изобщо. Така че, ако чака това за еврото, ще има да си чака вечно.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Ето това е СДС! Стефан Софиянски "затри" народа: Не увеличавайте пенсиите, теглете нов заем

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!