Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗНЕНАДА: Кирил Петков стана съсед на Брендо

Премиерът Кирил Петков се отдаде на „ваканцуване” до хотела на биг боса Еверин Банев – Брендо. Все по-често съботите и неделите министър-председателят прекарвал не в душна София, а в лятната семейна резиденция в курортното село Лозенец, научи „Уикенд”.

Точно до едноетажната му вила на първа линия до морето е хотелското шато на сочения за „кокаинов крал” Брендо, с когото от години Петков и фамилия са комшии врата до врата.

За да спести стоенето в столицата, през уикендите Петков буквално се преместил със семейството си и цялата охрана от НСО в морската си вила, която зимно време се стопанисва от баща му Петко.

Още покрай Великден премиерът не издържа и откри летния сезон на плажа на фамилната хасиенда със съпругата си Линда – умилителна сцена, заснета единствено от папараците на „Уикенд”, а вече всяка седмица бил в морската си вила с децата.

Често местните го виждали да отскача до култовото заведение „Барчето” в курорта, както и направил, веднага след като бе с жена си и дъщеря си Ема на празник в столичния Американски колеж на представление по мюзикъла „Котки” на Ендрю Лойд Уебър, изпълнен от учениците си в елитното школо.

Там премиерът предизвика едновременно гняв и фурор сред активисти и родители, след като цъфна с ултраскъпо чисто ново БМВ, с базова цена около 300 бона, но тъй като от службата за охрана го пригодили за нуждите на ВИП-държавник, сумата на новата прищявка в автопарка, стигнала зашеметяващия 1 милион лева.

Тържеството в колежа, в който Ема е възпитаничка в осми клас, премиерът уважи с жена си и орда гардове от НСО, а лъскавото возило за малко да отвлече вниманието на бдителни родители – фенове на Бойко Борисов, че Петков е сложил ръка и на любимата му джипка.

Освен БМВ-то, кортежът на премиера се оказа, че използва и любимата „Тойота Секвоя”, от която експремиерът раздаваше пари, благоволение и асфалт на нацията, а за клакьори на задната седалка возеше министри и членове на Националния оперативен щаб.

Сега на любимата бронирана джипка на Бойко се радват семейство Петкови и антуража им. Малцина знаят, че всъщност возилата „Тойота Секвоя” в НСО са три на брой, като до една машините са бронирани и могат да издържат 300 000 километра без да имат нужда от какъвто и да е ремонт.

Четвъртата „Тойота”, която Петков не ползвал, е „Ленд крузър”, като нея дори Борисов недолюбваше и обичаше да ползва „Секвоята”.

Някои от родителите на съучениците на Ема злостно шушукаха, че премиерът лично обеща през декември миналата година да не се качва в лъскавите държавни лимузини, а да ходи пеша по тротоарите на столицата. Гардовете на НСО, които бяха само трима пред входа на елитното учебно заведение, придружаваха плътно Петков, съпругата му и дъщеря им, която се оказа най-добре облечената за тържеството.

Детето бе в официална рокля в прасковен цвят, докато майка й отново бе с раница на гърба, а баща й дори бе забравил сакото си.

Докато тримата охранители оглеждаха периметъра при влизането на премиерското семейство, в залата НСО също разпръсна гардове, както е и по правилник – пристигналите по-рано на събитието момчета проверили всеки сантиметър от залата на училището, а един от тях винаги носи куфарче със заглушител.

Много от семействата обърнали повече внимание на височайшия гост, отколкото на мюзикъла по Томас Елиът, а майки си направили селфита с премиера. Който заедно с близките си веднага отпрашил към вилата си в Лозенец след тържеството, издадоха подочули разговорите между Петков и Даниел Лорер, който също бе сред гостите и гордите бащи, родители.

От НСО нямало как да не се съобразят с новите методи на почивка на ВИП-а си – километрите до морето може да взимат здравето на момчетата на генерал Емил Тонев, но нямало как – премиерът настоявал всеки уикенд да отдъхва в морския си дом.

От службата за охрана с носталгия си припомнят как като премиер Бойко Борисов им улеснявал живота, като пътувал до „Евксиноград” за морски релакс с хеликоптер, но пък и с благодарност признават, че новият им началник не си пада по плуването.

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ използвал всяка минута да се бухва в морето, а гардовете трябвало да го пазят дори във водата с плуване.

Лекарите препоръчали на Борисов именно плуването като щадящ спорт за пострадалите му крака, след като на експремиера футболът му бе забранен заради скъсан менискус и постоянно високо кръвно. Новият министър-председател предпочитал да се изтяга на пясъка със съпругата си Линда и не бил толкова запален по гмурканията.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: ИЗНЕНАДА: Кирил Петков стана съсед на Брендо - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!