Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕКСКЛУЗИВНО! Ето я истината за грабежа на Кирил Петков и Иван Христанов! (ДОКУМЕНТИ)

Пореден огромен корупционен скандал, свързан с кадри на „Продължаваме промяната” в Министерството на земеделието, е на път да взриви остатъците от и без това разпадащата се коалиция, разкри ексклузивно източник на Narod.bg.

Зам.-министър Иван Маркос Христанов, в чийто ресор е Българската агенция по по безопасност на храните (БАБХ) има огромни интереси в производството на храни и в извършването на лабораторни проби.

Това обяснява огромния му личен хъс да бъде преустановена дейността на конкурентната му лаборатория за изследване на пестициди, намираща се на границата с Турция.

Всички порочни връзки са описани подробно по-долу и от тях ясно личат корпоративните семейни интереси на Христанови.

Иван Христанов е син на Маркос Иванов Христанов  – щатен служител – вербовчик към Държавна сигурност в Плевен, известен със злия си нрав и огромния брой хора, тормозени от него и изпратени по негово лично предложение в лагерите на смъртта в Беляне, Ловеч и Скравена.

Иван Христанов встъпва в длъжност зам.-министър в правителството на Кирил Петков с личната протекция на своя съдружник и спонсор  – албанеца Елвин Гури.

Скандално известният Гури и Христанов имат дълга обща бизнес история, свързана с фирма за кредити, тяхна обща собственост, която в последствие продали. Свидетели разказват как оперативният ръководител на фирмата Иван Христанов е ползвал услугите на бандитски силови структури с цел натиск, сплашване и побой над неизрядни кредитополучатели.

След продажбата на фирмата за кредити Христанов, съпругата му Ива Палма и шайката около тях освен към редица схеми и далавери, се ориентират и към дейности, свързани с производството на храни и към фирма за провеждане на лабораторни изследвания.

Именно на това се дължи и огромното му желание под мотото „борба с корупцията” да завземе бизнеса за изследване на пестициди при внос от Турция.

Всичко това се доказва чрез  поглед в Търговския регистър:

Към момента Иван Христанов, въпреки че няма право като министър, е в съвета на директорите на „И ЕМ ПИ Инвест България” с основна дейност „консултантски услуги и моделиране на бизнес процеси”.

От своя страна фирмата участва в друго дружество – „Фиделис Рисърч”АД, чиято основна дейност е …..ПРОВЕЖДАНЕ НА ЛАБОРАТОРНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ!

Именно тук е заровено кучето и именно оттук личи ясният интерес относно изземването на бизнеса от лабораторията на ГКПП „Капитан Андреево”.

В краткото си управление Христанов и хората около него явно разчитат да си постелят светло бъдеще с осигуряването на дългосрочни източници на приходи, но уви, плановете им удрят на камък.

Въпреки властовата и силова подкрепа, която Христанов и групата му имат в лицето на действащия премиер Кирил Петков, както и на мафиот – собственик на банка, който е дясна ръка на премиера, засега усилията им в посока изземването на този доходен бизнес са неуспешни.

Под мотото „борба с корупцията” тези хора безнаказано вилнеят в държавата точно както през 1944 г. комунистите са вилнели в царска България – насилствено изземвали, конфискували и убивали безнаказано под мотото за държавност.

Единствената и съществена разлика е, че все пак в момента правоохранителните и правораздавателните органи ясно осъзнават случващото се и въпреки отчаяните опити на шайката около Петков и Христанов да ги въвлекат на тяхна страна в този грабеж, удрят на камък.

Към момента, въпреки че е в разрез със закона Христанов все още е член на съвета на директорите на „И ЕМ ПИ Инвест България“ и все още консултира и моделира бизнеси, в това число и свързани с провеждане на лабораторни изследвания!

И въпреки че до компетентните органи има подадени редица сигнали, реакция от тях все още няма. Защо ли?

P.S.

На входа на лагера на смъртта в Белене е написано :

ПОМНИ, ЗА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ!

Затова помнете, драги ни читатели, и не позволявайте децата на душманите на нашите родители, баби и дядовци, да станат нашите душмани!

Светла им памет!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: ЕКСКЛУЗИВНО! Ето я истината за грабежа на Кирил Петков и Иван Христанов! (ДОКУМЕНТИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!