Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Делян Добрев в амнезия: По-корумпирано правителство от това не съм виждал! Да се купуват депутати е най-голямото престъпление в една парламентарна демокрация

По-корумпирано от правителство от това аз не съм виждал. Това каза пред бТВ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

По думите му следващата седмица ще стане ясно дали ще има предсрочни избори.

"Струва ми се, че няма мнозинство. Колегите всеки ден обявяват, че им трябват 12 депутати и едва ли не се опитват да ги напазаруват тези депутати - дали с пари, дали с обещания, няма никакво значение, това е пазаруване на депутати. Аз си мислех днес - това е най-голямото престъпление, което може да се случи в една парламентарна република - да пазаруваш депутати. Ти си пазаруваш парламент. ГЕРБ никога не е изпадал в такава ситуация да не му стигат депутатите", каза Добрев.

Той припомни, че в годините е имало депутати, които са си напускали групите.

"Когато си напуснат депутатите групите, стават независими депутати. На нас тези депутати не са ни трябвали и ние не сме се опитвали да ги купуваме, възможно е да сме им помагали да си получават субсидията през нашата партия. Къде е разликата - на нас не са ни трябвали, ние не сме ги пазарували, това е била тяхната свободна воля, а сега какво се случва - пазаруват едни 12 депутата, за да могат да продължат некадърното си управление, некадърно и корумпирано управление", допълни Делян Добрев.

"Директорът на МЕТ го сложиха директор на държавното дружество и още на следващия ден той започна да търгува със собствената си фирма. Купува за държавното дружество за 102 евро газ и го продава обратно на МЕТ, на неговата си фирма, на 82 евро. Това какво е? Купува скъпо, тоест държавата, ние, потребителите плащаме скъпо този газ, и той после го продава обратно на неговата си фирма евтино", посочи депутатът от ГЕРБ.

Той отбеляза, че само за месец май разликата в цените между посредниците и договора, който са имали и който не се изпълнява, е 100 милиона. Добрев допълни, че вече са сигнализирали прокуратурата по случая.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Делян Добрев: По-корумпирано правителство от това не съм виждал - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!