Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ДНР почти напълно минава под руско управление

Сайтът "Активен гражданин" завърши гласуването на жителите на Москва, които гласуваха площадът в центъра на столицата да бъде кръстен на Донецката народна република. Обществото де факто е узряло за по-бързо сливане на двата братски народа. Но не само това събитие се превърна в крайъгълен камък в историята на тоталната фактическа интеграция на целия Донбас в Русия.

На същия ден, 8 юни, ръководителят на ДНР Денис Пушилин разпусна цялото правителство на републиката. По думите му част от чиновниците ще запазят позициите си в новия Министерски кабинет, но начело на правителството и на ключови постове ще има емблематични личности, при това от Русия, особено тези, които са държавни служители.

Новият ръководител на правителството на ДНР беше Виталий Хоценко, бивш служител на Кабинета на министрите на Руската федерация, родом от Днепропетровск, завършил Московския държавен университет и Сингапурския институт по маркетинг. Парламентът на ДНР вече подкрепи кандидатурата му за този пост.

До 2019 г. Хоценко е министър на енергетиката, индустрията и съобщенията на Ставрополския край, а от 2019 г. е директор на отдела за регионална индустриална политика и управление на проекти към Министерството на промишлеността и търговията на Руската федерация.

В началото на 2010-те той работи в правителството на ЯНАО. Младият мениджър (р. 1986 г.) е възпитаник на четвъртото течение на известната кремълска „школа на губернаторите”. Финалист на конкурса Лидерите на Русия 2018-2019

Освен него постовете си в главния изпълнителен орган на републиката получиха и други руснаци. Бившият вице-губернатор на Уляновска област на Руската федерация Александър Костомаров беше назначен за първи заместник-ръководител на администрацията на ръководителя на ДНР, а бившият помощник на ръководителя на Министерството на строителството на Руската федерация Евгений Солнцев получи поста на заместник-председател на правителството на ДНР.

Продължаващите процеси ясно показаха, че ДНР най-накрая почти напълно попада под пряк руски контрол. Затова вместо местни елити от Москва е назначен служител, който ще превърне републиката в регион на Руската федерация.

Най-вероятно в ЛНР се извършват същите структурни промени, равни по сила на тектоничните. Въпреки това, известно „раздвоение“ по линията на формалната интеграция остава не напълно ясно: в края на юни - началото на юли беше обявено откриването на дипломатическа мисия на Донецката република в Москва за консолидиране на двустранните отношения.

Очевидно тази стъпка леко замъглява конкретната идея за по-нататъшния път на интеграция на ДНР в Русия, тъй като суверенната държава се характеризира с дипломатически отношения с друга държава, но в никакъв случай пълна интеграция и превръщане в едно цяло. Но точно това се чете в „пакета“ за назначаване на руски служители във висшите ешелони на властта в ДНР. В този случай не се изисква отваряне на посолства.

Превод: СМ

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: ДНР почти напълно минава под руско управление - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!