Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков с обръщение: Не вярвайте на партийния си лидер, особено ако е бивш певец с его! Слави Трифонов отговори...

на Кирил Петков: За добро или за лошо не съм бивш - продължавам да пея

Вярвам, че има хора с висок морал в този парламент, които ще изберат България пред своя партиен лидер, особено ако партийният лидер е бивш певец, който най-безотговорно решава да хвърля риск върху това правителство само заради личното си его.“

Удар срещу веган сладкарството в България: "Пик" показа скандални кадри: Киро опипва Лена? (ВИДЕО)

Това обяви премиерът Кирил Петков в специално видеобръщение, разпространено от Правителствената информационна служба. 

Актуализирането на бюджета и подкрепа за правителство на малцинството са целта на срещите на министър-председателя Кирил Петков с народни представители от българския парламент, обяви премиерът.

„Във вчерашния ден актуализацията на нашия бюджет не беше подкрепена. Не беше подкрепена от ГЕРБ, от ДПС, от „Възраждане“ и от „Има такъв народ“. Защо тези партии не искат повишаване на пенсиите, когато тези хора имат най-много нужда от подкрепа срещу инфлацията? Защо не трябва да подкрепяме младите семейства с допълнителни данъчни стимули?. Защо не искаме да се намали цената на бензина в България и този пакет от 2 млрд. да не отиде да помогне на всеки български граждани точно в този момент. Заради политически интриги заради политически игрички“, заяви премиерът.

Петков заяви открито намерението си и през следващите дни да продължи да води явно и почтено разговори с депутати, запознавайки ги в детайли с тежката ситуация в страната. 

Премиерът декларира още готовност за избори, ако такава е истинската воля на българския избирател.

Не ни е страх от избори, категоричен е Петков. Министър-председателят Кирил Петков, обаче, се фокусира върху диалога в интерес на българските граждани. 

"А да не забравяме, че той е един бивш певец, решил да подложи на риск правителството в името на собственото си его", казва с възмущение премиерът. 

Според него мандатът на правителството можел да бъде изкаран докрай, защото: "Това, което изглежда проблем днес, може да е възможност утре". 

В своето обръщение премиерът дава изключително сериозни аргументи в подкрепа на актуализацията на бюджета, в който са заложени редица социални плащания, както и данъчни облекчени за семействата с деца.

Министър-председателят изрази опасенията си, че ако не бъде извършена актуализацията, пенсионери ще останат под прага на бедността заради инфлацията, а за бизнеса няма да има помощи за ток.

Премиерът Кирил Петков акцентира също върху ключови законопроекти и дейности, които изискват непрекъснатата работа на Народното събрание и на правителството.

Министър-председателят заяви, че до края на годината следва да бъдат приети редица закони, без които средствата по Плана за възстановяване и устойчивост не могат да дойдат.

Слави Трифонов отговори на Кирил Петков: За добро или за лошо не съм бивш - продължавам да пея

Лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов отговори на премиера Кирил Петков 

По-рано днес във видеообръщение министър-председателят заяви, че вярва, "че има хора с висок морал в този парламент, които ще изберат България пред своя партиен лидер, особено ако партийният лидер е бивш певец, който най-безотговорно решава да хвърля риск върху това правителство само заради личното си его.“ 

"Днес един човек решил, че ще ме обиди, като ме нарече "бивш певец". За добро или за лошо не съм бивш - продължавам да пея. Затова сега ще ви пусна една от последните песни, които записахме с колегите от "Ку-ку бенд".

Музиката е дело на две талантливи млади момчета. А този клип, който ви пускам, ни беше изпратен от фенове на музиката на "Ку-ку бенд". Нито аз, нито те са бивши", написа във Фейсбук Слави, като прикачи и видео към поста си. 

Вижте видеото ТУК

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кирил Петков с обръщение: Не вярвайте на партийния си лидер, особено ако е бивш певец с его!

Слави Трифонов отговори на Кирил Петков: За добро или за лошо не съм бивш - продължавам да пея

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!