Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Балабанов: Петков ми написа бележка – Първо махаме ветото, после Скопие изпълнява ангажиментите

image

Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ показа бележка, по думите му с почерка на премиера Кирил Петков, с план за евроинтеграцията на северна Македония. Депутатът от ИТН уточни, че планът е „начертан“ от премиера по време на съвместното им пътуване с влак до Киев.

Възмутително според Балабанов е, че в него първо е посочено вдигане на ветото върху евроинтеграцията на РСМ и след това идва изпълнението на ангажименти от тяхна страна, като претенции за малцинство, табели на български и др. Историческите факти не били от значение.

„Готов съм да се подложа на детектор на лъжата за тази бележка, а и в България има добри графологични експерти, които могат да докажат, че този шрифт е почеркът на министър-председателя“, уточни Балабанов по БТВ. 

“Премиерът сам поиска да говорим. Но ми направи впечатление, че не казва нищо за президента Зеленски или за визитата. Тогава откъсна лист от един от служебните тефтери на Министерски съвет и ми написа идеите си. Първо ветото и после всичко останало. Това е план, който е коментиран с посланици, с президент на Франция… “, заяви Балабанов.

Депутатът от ИТН подчерта, че за него темата е още по-важна, откакто преди месец му се е родила дъщеря.

„Заради нея няма как да си мълча, не е хубаво и е не морално, защото това момиче аз ще го възпитам… особено когато е засегната историята на България и видимо имаме проблем, който никой в историята нататък няма да ни го прости“, уточни той.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Балабанов: Петков ми написа бележка – Първо махаме ветото, после Скопие изпълнява ангажиментите - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!