Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандал! Проф. Ангел Димитров: От 2-3 дни ДАНС упражнява натиск върху мен заради РСМ

Скандално разкритие направи в предаването "Още от деня" по БНТ проф. Ангел Димитров, съпредседател на смесената Българо-македонска историческа комисия.

Оказва се, че от няколко дни той е обект на натиск от страна на ДАНС заради позицията си по българското вето за началото на преговорите на РС Македония с ЕС. Обвинението идвало от някаква неясна и непозната формация.

Недопустимо е България да позволи натиск върху себе си, заяви проф. Димитров. По думите му в момента се позволява именно такъв, дори и вътре в страната, включително и срещу него.

"Никой не си е позволил директен натиск към нашата комисия, но 3-4 дни аз станах обект на натиск от една много сериозна институция в България, с обвинение, че едва ли не аз предавам интересите на страната," сподели проф. Димитров.

- Кой ви обвинява в това?

- Ами някаква неясна формация, непозната. Интересното е, че това се случва сега.

- Ще кажете ли коя институция?

- Това е ДАНС.

"Това не е дори сигнал, а е донос и в ДАНС са напълно наясно с това", сподели още проф. Ангел Димитров и добави, че е интересно защо това се случва точно това.

Според проф. Димитров най-вероятно идеята е дошла отвън, ако е вътрешна, то тя е недобре обмислена.

"Продължавам да се чудя как темата за "бърз старт" на Република Северна Македоня за членство в Европейския съюз стана централна, а не би трябвало. Има изместване на темата за необходимата активност. Трябва страната, която е заинтересована, да бъде активната, а не България", заяви още съпредседателят на смесената Българо-македонска историческа комисия.

Той отказа да коментира обвиненията на лидера на ИТН Слави Трифонов към премиера Кирил Петков, че е готвел вдигане на ветото, но спомена, че в комисията са усещали разнобой в поведението на премиера и на министерството, с което комисията работи пряко.

Щом тези неща ги говорят хора, които са участвали в политиката на управлението, значи имат някакво основание за това, добави той.

"Някой е поемал ангажименти", заяви проф. Димитров на въпроса дали в комисията са усещали опити да се отклони българската позиция от решението на парламента.

Той припомни скорошните думи на колегата си проф. Иван Илчев, че политиците са предавали българската идея за Македония, но историците - никога. Ние не сме подвластни на политическата конюнктура, категоричен бе проф. Димитров.

Той посъветва тези, които се заиграват с някакъв опит за натиск върху него или комисията, да се занимават с по-смислени неща.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Скандал! Проф. Ангел Димитров: От 2-3 дни ДАНС упражнява натиск върху мен заради РСМ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!