Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Байдън уволни Херо Мустафа, следващият е Кирил Петков!

herro-mustafa_600x450

Херо Мустафа скоро си заминава от България!

Дните на Херо Мустафа у нас са преброени. В Белия дом са й вдигнали мерника и вече дори го обявиха официално.

Джо Байдън е решил да уволни настоящата посланичка на САЩ за България и на нейно място да назначи Кенет Мъртън, обявиха в Съединените щати.

Американците не са никак доволни от Мустафа, тъй като тя не успя да накара България да свали ветото от Северна Македония за влизане в ЕС. Освен това така и не успя да накара страната ни да участва дейно във военната помощ към Украйна.

Единственото постижение на Херо Мустафа е спирането на руския газ, но то не е достатъчно, за да остане в България. Ето защо вече се подготвя нейния наследник, като кандидатурата му е обявена официално.

Херо Мустафа си заминава

Според някои източници заедно с Мустафа от България ще си замине и Кирил Петков. Джо Байдън го намирал за некадърен и за пълен лъжец. Той вече на няколко пъти опроверга твърдения на Просто Киро, с което го уличи в лъжа.

Херо Мустафа работи в България от 2019 г. Тя беше много близка с Бойко Борисов, но след падането му от власт позициите й у нас започнаха да отслабват.

На Джо Байдън не му се нравело и това, че българите изобщо не харесват Мустафа. Според американско проучване те искат да я видят обратно в САЩ.

Българският народ е най-русофилски настроеният от всички в ЕС по официални данни и точно това искат да променят от Белия дом. Там били удивени, че след 33 години американска пропаганда много българи продължават да обичат не само Русия, но и Владимир Путин.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Байдън уволни Херо Мустафа, следващият е Кирил Петков!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!