Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тошко Йорданов: Идва ти да се гръмнеш! Как допуснахме Кирил Петков да стане премиер

ЕТО Как допуснахме Кирил Петков да стане премиер

Херо Мустафа напуска България, от САЩ я мъмрят за работата й у нас

Кой си е позволил да назначава жените си по министерствата? Да можеш да посочиш някого и да го вкараш в затвора, това им е представата за справедливост, подчертава лидерът на ПГ на ИТН.

Идва ти да се гръмнеш! Как допуснахме Кирил Петков да стане премиер, попита риторично в ефира на БТВ лидерът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов. "Премиерът само лъже", каза на няколко пъти той.

Думите на Йорданов дойдоха, след като премиерът Кирил Петков обяви, също по БТВ, че ИТН са влезли във властта, за да вземат едни пари.

По-рано пък лидерът на ИТН Слави Трифонов заяви, че оттегля министрите на ИТН от коалицията.

Бях на срещата, когато Асен Василев каза на Караджов - плащай от твоя бюджет, аз ще ти ги върна на актуализацията, каза още Тошко Йорданов. Тези от ПП, които реват за корупция, осем месеца не направиха нищо, твърди Тошко Йорданов.

Какво направиха за осем месеца? Арестуваха Бойко Борисов за една вечер и го направиха герой, продължи Йорданов.

Да можеш да посочиш някого и да го вкараш в затвора, това им е представата за справедливост, каза Тошко Йорданов, визирайки скандалния проектозакон "Магнитски".

"През цялото време заедно с Весела Чернева се опитват да заобиколят коалиционно споразумение и да вдигне ветото пред Северна Македония, без те да се изпълнили нищо", добави той.

Опитваха се да вдигнат ветото за Македония, каза Тошко Йорданов. И каза, че във външно министерство има паметни записки на чужди дипломати с предложения от Кирил Петков как въпросът с ветото може да бъде вкаран в паралелен процес. Това е национално предателство, посочи Йорданов.

Асен Василев се оказа слаб финансов министър, държавата няма пари. Дърпа от енергетиката, за да се разплаща, категоричен е Йорданов.

Присъствал съм на потресаващи неща - например при обсъждане на магистрала "Струма" Петков заяви: "Баща ми каза, че не трябва да минава трасето оттук, той е еколог."

И това е премиер, който взима решения. Къде са парите в държавата, на кой министър жена му е в МС. Назначиха си целия приятелски кръг. Това не е ли корупция. Кой си е позволил това. А има наглостта да се опитва да подкупва ПГ на ИТН, той ли е борбата в мафията. Итересно ми е да видя как ще намерят депутати от Има такъв народ, заяви лидерът на парламентарната група.

Как обвиняваш някой, че прави далавери, след като решението е твое, попита реторично той по повод обвинението на Кирил Петков, че от парите за пътища Караджов искал да облагодетелства фирми.

Йорданов нарече Настимир Ананиев политическа (не назова каква, а многозначително замълча - б.р.), като дори бил с няколко нива отгоре.

Къде са парите в държавата, как за 9 дена се изхарчиха 9 млрд. лв, попита за пореден път той.

Ако пък има пари, защо да не се разплатят парите с пътните фирми и да не се достроят пътищата. Защо не хванаха тези корумпирани хора, за които говорят, допълни тошко Йорданов.

Кой си е позволил да назначава жените си по министерствата. Това не е Гроздан Караджов, как е възможно това, възмути се депутатът от ИТН.

Интересно е как Петков ще намери 12 предатели в друга група, допълни той. Та това е Татяна Дончева в панталон, добави Йорданов.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Тошко Йорданов: Идва ти да се гръмнеш! Как допуснахме Кирил Петков да стане премиер

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!