Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тошко Йорданов: Петков се скъса да лъже днес и да говори глупости

Кирил Петков се скъса да лъже днес и да говори глупости. Асен Василев се оказа слаб финансов министър. Това коментира Тошко Йорданов от "Има такъв народ" по повод пресконференцията на "Продължаваме промяната" и изявлението на Петков и Василев.

ПП, които реват за корупцията, 8 месеца не направиха нищо. Обвиняват в корупция Гроздан Караджов за неща, които Кирил Петков и Асен Василев са предложили. Кой държи силовите министерства, ДАНС и НАП. За 8 месеца арестуваха Бойко Борисов и го направиха герой, а нас - за смях, добави Йорданов.

"Присъствал съм на потресаващи неща. Когато се обсъждаше от къде да мине трасето на магистрала "Струма" Кирил Петков заяви: "Баща ми каза, че трасето не трябва да минава оттук, защото той е еколог". Асен Василев направи очи като чинийки и предупреди, че ще загубим европейското финансиране. Петков каза: "На мен баща ми това каза". Направо ти иде да се гръмнеш. И днес същия този човек излиза и започва да лъже - за финансови схеми, КОНПИ и т.н.", разказа Йорданов."На кой министър жена му е в Министерски съвет? На Лорер - в Министерство на финансите и отговаря за здравната каса. Целият им приятелски кръг станаха министри. Почваме да си назначаваме приятелките и жените в МС. Това не е ли корупция", попита той.

Кандидатурата на Бойко Рашков не е обсъждана на коалиционен съвет. Изобщо не е обсъждано, това е някаква идея, която хвърчи във въздуха и никой не взима решение нито за, нито против, коментира Йорданов.

По думите му, външни дипломати са казвали какво да прави Кирил Петков, за да заобиколи договора с РСМ. "През цялото време заедно с Весела Чернева се опитват да заобиколят коалиционно споразумение и да вдигне ветото пред Северна Македония, без те да се изпълнили нищо", добави Йорданов и обясни, че това е видно от паметни записки в МВнР.

"Това са записки на чужди дипломати, които са цитирали Кирил Петков с обещание, че ще бъде вкаран паралелен процес, който не е в преговорната рамка", каза още председателят на парламентарната група на ИТН.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Тошко Йорданов: Петков се скъса да лъже днес и да говори глупости - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!