Следвайте "Буднаера" в Телеграм

По времето на комунизма е било същото, само че...

May be an image of 1 person, sitting and standing

Костадин Костадинов

Не знаех, че на 13 юни е националният празник на Русия, но от Министерството на външите работи на България разбрах. Разбрах го от специално писмо до всички институции в страната, в което изрично се напомня техни представители да не ходят на официални мероприятия на руското посолство:)

Доколкото ми е известно, по времето на комунизма е било същото, само че това поведение е било към американското посолство. Жалки и срамни родни марионетки....

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!