Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Атанас Славов: “Демократична България” ще подкрепи новото искане на Украйна за оръжие

Атанас Славов: “Демократична България” ще подкрепи новото искане на Украйна за оръжие
© bulphoto (архив)

“Демократична България” ще подкрепи новото искане на Украйна за изпращане на оръжие, заяви народният представител Атанас Славов, който е и член на комисията по отбрана в парламента. Освен че оказването на военно-техническа помощ е принципна позиция на “Демократична България” от самото начало на войната, това е и възможност за модернизиране на българската армия с ново натовско въоръжение.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

“В момента наблюдаваме нов етап във войната, която води Украйна. В нейната светлина темата за изпращане на старо съветско оръжие кореспондира с другата тема – за модернизацията на българската армия и превъоръжаването и по стандартите на НАТО”, заяви Славов пред БНР.

“Ако сега помогнем на Украйна с това старо съветско оръжие, веднага ще получим заместващи мощности от модерно, натовско въоръжение. Иначе ще останем изправени пред хипотезата в края на този конфликт една страна като Украйна, която не е членка на НАТО, да има по-модерно натовско оръжие в сравнение с държава официален член на алианса. Затова този въпрос не може да бъде подминавам с лека ръка”, добави той.

Представителите на “Демократична България” в коалицията отново ще подкрепят украинското искане, дошло чрез нота от посланик Виталий Москаленко. Според Славов първо Министерски съвет трябва да обсъди и прецени и евентуално да внесе проект за решение в парламента.

“Първоначалното решение само за ремонт на военна техника беше в отговор на конкретно искане. Сега имаме ново конкретно искане и затова е редно процедурата да започне отначало”, каза той. “Всичко това изглежда още по-актуално след вчерашната заплаха с ядрена ракета от висш представител на руските институции към българската държава. Очевидно Русия ни разглежда като неприятелска страна, заради което и ние трябва да имаме подходящ, адекватен отговор и поведение”, добави той, като визира коментарите на шефът на “Роскосмос” Дмитрий Рогозин от вчера.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Атанас Славов: “Демократична България” ще подкрепи новото искане на Украйна за оръжие - Политика - Новини Бг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!