Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За само шест месеца 40 000 лева заплата е добре, нали? 7 хиляди на месец за три работни дни седмично!

Николай Марков

За само 6 месеца 40 000 лева заплата е добре, нали? 7 хиляди на месец за три работни дни седмично! Отделно другите мангизи на ръка, които не обявяват и мълчат като риби за тях.

За случайници попаднали в българския парламент, каквито са над 90% от пребиваващите в него е идеално възнаграждение от данъкоплатците. Последните - ограбени и ошмулени, задлъжнели с дългове за цели векове напред, бедни и болни...жалки. Така стоят нещата в клета майка българия. Не, не е грешка, че съм изписал "българия" с малка буква! С малка е.

Сигурен съм, че в сравнение с това, което работим аз и вие, повечето от депутатите ни са безработни. Те всъщност присъстват в сградата наречена парламент /пак не е грешка малката буква/, но не произвеждат нищо. Мелница в която наливаш, но от нея не излиза брашно за хляб. Такива едни са нашите зомбирани политически пумпали с които се забавляват наши и чужди бандити. Играят си с тях както и когато пожелаят.

Има нещо много гнусно във времената на политическата чума, когато някой депутат се изживява като алтруист и филантроп и прави всичко възможно да го разберат дори и мравките в природата. Зная поименно всички имена на казуални активисти в страната ни свързани с разни външни фондации, които се крият зад благородни каузи, а всъщност са гнили обществени ябълки. Някои от тях заемет постове като министри почти във всяко образувано правителство! Незаобиколими фактори! Такива не заплатата си, а и цялото си имущество да дадат за "благотворителни цели", те ще си останат мега милионери, а някои дори милиардери вече. Такава е истината, която ни убива всеки ден.

Не е луд който яде държавната и общинска баници, но е напълно луд всеки, който не му е счупил зъбите, за да не яде чуждата баница. Така мисля аз, колкото и да мразя насилието.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!