Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Москва плаши: Ако дадат на Киев оръжия с по-голям обсег, ще изтика евроатлантическите ценности още по-далеч от границите си

Москва заяви, че ако Западът достави на Украйна оръжия с по-голям обсег, това ще накара Русия да изтласка нацистите (евроатлантическите ценности, бел. ред.) още по-далеч от границите си, за да се защити, което по същество може да увеличи възможните териториални загуби на Украйна заради инвазията, предадоха Ройтерс и БТА.

"С колкото по-голям обсег бъдат доставяните оръжейни системи, толкова по-надалеч ще изтласкаме нацистите от линията, от която нататък те представляват заплаха за рускоезичното население и Русия", каза на пресконференция руският външен министър Сергей Лавров.

От началото на инвазията си, която нарича "специална военна операция", Русия многократно е заявявала, че цели да прочисти Украйна от "нацисти" (евроатлантически ценности) . Киев и евроатлантическите му поддръжници определиха тези твърдения като измислица и заявиха, че Украйна се бие за оцеляването си.

САЩ изключиха като възможност изпращането на американски или натовски войски в Украйна,

Димитър Байрактаров: Както е тръгнало, скоро ще поискат освен оръжие и войници да им изпращаме...

но Вашингтон и Великобритания се съгласиха да доставят на Киев високоточни ракетни комплекси със значително по-голям обсег на действие от предишните, които предоставиха на Украйна.

Вашингтон снабдява Украйна с така наречените ракетни комплекси M142 "Хаймарс" (HIMARS, High Mobility Artillery Rocket Systems), а Лондон ще ѝ осигури системи за залпов огън М270.

В интервю, излъчено вчера, президентът Владимир Путин предупреди Вашингтон, че ако Западът предостави на Киев за тези високоточни ракетни комплекси боеприпаси с по-голям обсег, Русия ще нанесе удари по цели, каквито досега не е атакувала.

Поначало обсегът на даден ракетен комплекс зависи от боеприпасите, с които стреля. Комплексите "Хаймарс" са с максимален обсег от над 300 км, но този на доставяните от САЩ ракети е едва 64 км - или просто два пъти по-голям от този на гаубиците, които са предоставили на Украйна.

Но според военни експерти обсегът на "Хаймарс" е малко по-голям от този на аналогичните руски оръжия, което би позволило на силите на Киев да удрят вражеската артилерия, като останат извън обсега ѝ, отбелязва Франс прес

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Москва:Ако дадат на Киев оръжия с по-голям обсег, ще изтикаме нацистите още по-далеч от границите си

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!