Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БИЗНЕС с хора: Това е украинецът, напълнил България с луксозни „бежанци” срещу 1000 гривни на човек

Това е Максим Комаров – украинец, работещ като аниматор в България, регистрирал фирма за безплатни почивки в България на украински граждани срещу комисионна от 1 000 украински гривни, пише Narod.bg.

Проверката на Narod.bg показа, че сумата е символична и затова Комаров е привлякъл буквално хиляди свои сънародници у нас. Преди войната 1000 гривни са се разменяли за 70 лева, сега за около 20.

Негова е заслугата за прииждане на хиляди украинци, „бягащи от войната”, настанени и обгрижвани безплатно в 4-звездни хотели по морето.

През цялото време от месец февруари досега Максим Комаров рекламира безплатни тримесечни почивки, показва снимки на хотелите и стаите с подробно описание, дава информация за екстри като басейни, интернет, ол инклузив, къде може да си вземеш домашния любимец, разстояние до морето и т.н.

Затова още от самото начало на българите по морето им се струвало, че има нещо гнило в цялата работа, че с „бедните, страдащи бежанци” нещо не е наред.

Особено живеещите край морето, които виждат колко щастливи и усмихнати са тези бегълци от войната, как пазаруват необуздано и пълнят молове и заведения. Как няма да си щастлив при този келепир!

Дори не упрекваме Максим. Човекът намерил ниша и си върши бизнеса. Грешката е на нашите управници, че допуснаха такова извращение.

Най-бедната европейска държава да осигурява безплатна тримесечна почивка в луксозни условия на 130 хиляди украинци. Трябваше първо да ги настанят в бежански лагер, да ги регистрират, прегледат, да установят кой какъв е и защо е тук, а не да ни ги натресат да ги отглеждаме в луксозни условия безплатно.

Фейсбук пост за драмата по морето с украинските бежанци

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Източник/ци: БИЗНЕС с хора: Това е украинецът, напълнил България с луксозни „бежанци” срещу 1000 гривни на човек - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!