Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Уволняват ли Лена от кабинета?

Източници от управляващата коалиция разказват за 19 минути, че по настояване на американската страна или с оправдаване, посредством нея пред засегнатите, се налага освобождаване на шефа на кабинета на премиера и говорител на правителството Лена Бориславова.

Известна ни е и причината, като тя далеч не е лирична – няма нищо общо с отношение, което се приписва медийно на съпругата на премиера Линда към най-близката сътрудничка на министър - председателя Кирил Петков.

Тепърва ще опишем интересния и скандален казус. Засега само ще намекнем, че май става въпрос за много пари от държавни поръчки и за известни адвокатски кантори.

Историята е за Промяна и още нещо в стил:
„Пременил се Илия, погледнал се – пак в тия”,
както би го формулирал народът.

Засега е факт, че най-активното медийно лице на новата власт изчезна от екраните през последните дни и това се набива на очи.

19 минути опита да получи бърз отговор и коментар от правителствената информационна служба.

Липсата му е пореден опит за информационно затъмнение от страна на пресцентъра на кабинета.

Предишния път оттам не коментираха новината, която разкри 19 минути от посещението на премиера във Вашингтон преди около месец. Тогава писахме не само за договорения от него кораб с опция за втори с втечнен природен газ, но и цените, на която са ни ги изтъргували.

Кирил Петков първоначално не даваше информация по темата, но след като написахме, започна да осведомява на парчета българската публика, като засега още не е изплюл камъчето за цените.

Напомняме, че младата адвокатка от известна софийска кантора, минала и през друга такава Лена Бориславова се прочу още в предизборната кампания, като неотлъчно следваща Кирил Петков. Тя му бе и подгласничка в листата за избор на народни представители.

Още в парламента привлече погледите, а след това не беше изненада, че стана шеф на кабинета на министър – председателя, а пое изненадващо – без да има опит, и функцията на говорител на правителството.

Последното вероятно се дължи на близостта й до известен пиар.

Тъй като не е министър, Лена Бориславова няма да може да се върне на депутатската си позиция, но е вероятно да заеме пост в основаващата се партийна структура на Продължаваме промяната, ако действително бъде принудена да напусне поста си в кабинета, който я прави един от най-влиятелните хора в държавата в момента. 

Радостина Тонева

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Уволняват ли Лена от кабинета? | | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!